PUMNI in fata, PICIOARE la coaste si meci fara PAZA la Concesti! Campionatul Judetean s-a incheiat cu un scandal monstru!

PUMNI in fata, PICIOARE la coaste si meci fara PAZA la Concesti! Campionatul Judetean s-a incheiat cu un scandal monstru!

   sport.botosani.ro

Intamplare incredibila la Concesti, acolo unde NS Pomarla s-a impus cu 4-2, dar dupa un meci "macel". In minutul 80 al intalnirii, la 4-1 pentru oaspeti, jucatorul Florin Ursuleanu a avut o interventie la dur la un jucator al gazdelor, momenta in care jucatorul Pomarlei a fost lovit cu pumnul in fata.

Din acel moment scandalul a degenerat, spectatorii si jucatorii gazdelor au tabarat cu pumni si picioare asupra jucatorului cazut la pamant. Nu doar jucatorul Pomarlei a fost "casapit" de jucatorii de la Concesti, unul din asistentii intalnirii a fost strans de gat la propriu pentru ca a validat un gol al pomarlenilor.

"Este incredibil. Conditii de stana ca si-asa sunt doua stane in zona. Ursuleanu are buza sparta, urechea umflata si il dor coastele. Eu nu ma duc cu copii sa-i omor acolo. Am vorbit si cu presedintele AJF despre acest caz. Nu se poate asa ceva. Nu suntem in jungla. Numai ciobeni pe teren. Am sarit eu in apararea asistentului ca il ucideau si pe ala", a declarat pentru Sport.Botosani.ro, primarul din Pomarla, Dumitru Chelariu.

Acesta a spus ca la meci nu a existat politie ci doar doi barbat la pielea goala care "asigurau paza", iar la final, observatorul a refuzaut sa scrie in raport cele intamplate.

"Nu m-am uitat sa vad daca au politie. In acel minut 80 l-am luat la intrebari pe observator care a dat-o in balbaieli ca sunt trecut doi oameni de paza, iar unul din ei era la pielea goala. Un cioban vai de capul lui. La final am vrut sa scriu in raport, dar observatorul Vasile Dascalu nu a vrut sa ma lase", a mai spus Chelariu.

Intra pe Sport.Botosani.ro pentru a citi mai multe detalii despre acest caz!!!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
452

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
138

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...