Programul galei Superkombat World Grand Prix Botoşani: Duelul coloşilor în main-event! Vezi cat costa biletele!

Programul galei Superkombat World Grand Prix Botoşani: Duelul coloşilor în main-event! Vezi cat costa biletele!

Afis

Românii Ionuţ Atodiresei, Andrei Stoica, Cristian Ristea, Dănuţ Hurduc şi Benjamin Adegbuyi se vor număra printre cei 14 sportivi din 9 ţări care vor lupta sâmbătă, la Botoşani, în cadrul galei Superkombat World Grand Prix, care va fi transmisă în direct în peste 80 de ţări de pe 5 continente, inclusiv în America de Nord.

"Pentru că suntem în căutarea unei noi generaţii de eroi, am decis să facem un mix între sportivii descoperiţi la ultimele gale New Heroes, cum sunt Ristea, Hurduc şi Marshall, dar şi cei deja foarte cunoscuţi pe plan internaţional. În total, vom avea 14 luptători din 9 ţări", a declarat promotorul Eduard Irimia (foto jos).

 

Duelul colosilor  

În turneul piramidal, vor fi prezenţi patru sportivi din tot atâtea continente, învingătorul urmând să se califice pentru Superkombat Final Elimination de pe 9 noiembrie. Toţi cei 5 români care au fost anunţaţi pe card vor avea super-fight-uri, Benjamin Adegbuyi urmând să lupte în main-event într-un veritabil duel al coloşilor. Unul dintre cei mai înalţi luptători din Superkombat, Adegbuyi (1,96 m) îl va înfrunta pe olandezul Reamon Welboren (2,03 m).  

"Am urmărit meciurile lui, este foarte periculos, datorită alonjei superioare, dar şi a faptului că este foarte puternic. L-a învins de două ori pe surinamezul Jairzinho Rozenstruik, cel în faţa căruia eu am pierdut acum doi ani. Welboren nu a pierdut niciodată prin KO, sper ca acum să avem parte de o premieră", a spus Adegbuyi, care revine în ring după ce la mijlocul lui august l-a învins pe vicecampionul mondial K-1 Ismael Londt.  

Gala transmisa in direct in 80 de tari  

Gala Superkombat World Grand Prix III Botoşani va începe sâmbătă, de la ora 22:00, şi va fi transmisă în direct în România de Sport.ro, iar la nivel internaţional de Eurosport, în 80 de ţări din Europa, nordul Africii, Asia şi Australia, în timp ce Fight Now TV va transmite în Statele Unite ale Americii. De asemenea, fanii din afara zonei cu acoperire televizată vor putea urmări gala în sistem pay-per-view pe Epicentre.tv  

Preturi bune pentru spectatori  

Preţul general pentru bilete este de 30 de lei, iar acestea pot fi achiziţionate în sistem electronic de la magazinele Germanos, Vodafone şi Orange din toată ţara, inclusiv Botoşani, iar de miercuri şi de la casele Sălii Polivalente "Elisabeta Lipă".  

In total s-au pus in vanzare 1.700 de bilete in sala. Pe langa acestea vor fi cateva locuri VIP, in jurul ringului, intre 100 si 300 de lei.

"Asteptam spectatorii botosaneni si nu numai. Speram sa avem un meci cu sala plina. Consider ca este o oportunitate extraordinara pentru a promova municipiul Botosani la nivel mondial. Am depus toate eforturile pentru ca aceasta competitie sa se desfasoare in cele mai bune conditii. Avem si un sponsor principal, benzinaria SOCAR. Speram sa fie o oportunitate si pentru cei care au spatii de cazare, pentru ca sunt sigur ca toate hotelurile vor fi pline sau vor avea un grad de ocupare foarte mare", a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.  

Spectatorii sunt asteptati in Sala Polivalenta incepand cu ora 20:00.  

PROGRAMUL SUPERKOMBAT WORLD GRAND PRIX III - BOTOŞANI  

1.       Super-fight - categoria cruiser (91 kilograme) Romy da Silva (Brazilia) vs Cristian Ristea (România)                

2.       Semifinală 1 – categoria grea (+96 kilograme) Leroy Johnson (USA) vs Giannis Stoforidis (Grecia)  

3.       Semifinală 2 – categoria grea (+96 kilograme) Gaetan Sautron (Insula Reunion / Franţa) vs Dangelo Marshall (Surinam)  

4.       Super-fight – categoria super-cruiser (-91 kilograme) Vinchenzo Calvin (Olanda) vs Dănuţ Hurduc (România)  

5.       Super-fight – categoria super-cruiser (95 kilograme)  Dzenan Poturak (Bosnia şi Herţegovina) vs Andrei Stoica (România)  

6.       Super-fight – categoria super uşoară (65 kilograme) Calogero Palmieri (Italia) vs Ionuţ Atodiresei (România)  

7.       Super-fight – categoria grea (+96 kilograme) Reamon Welboren (Olanda) vs Benjamin Adegbuyi (România)  

8.       Finala turneului Câştigător semifinală 1 vs Câştigător semifinală 2

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte români răniți într-un grav accident rutier produs în Germania

astăzi, 18:36
111

Șapte cetățeni de naționalitate română au fost grav răniți duminică, 22 iulie, în urma unui accident rutier produs în Germania, la Cappeln (Cloppenburg). Victimele sunt două...

Locuri de muncă vacante în această săptămână. VEZI și ofertele din alte județe!

astăzi, 18:20
82

Firmele din județul Botoșani sunt în continuare în căutare de ingineri, salariile oferite fiind de 2500 de lei. Spitalul de Recuperare plătește însă un salariu de aproape 4000 ...

Sărbătoarea Imnului Naţional al României, marcată și la Botoșani

astăzi, 16:24
197

Pe 29 iulie, România îşi celebrează Imnul Naţional- unul dintre simbolurile naţionale, iar cu această ocazie, Instituţia Prefectului- Judeţul Botoşani şi Garnizoana Botoşani orga...