Probleme de lot pentru FC Botosani, inaintea meciului de la Targu Mures
SPORT

FC Botoșani joacă luni seară, începând cu ora 18:00, împotriva celor de la ASA Târgu Mureș, meci din etapa cu numărul 10 a Play-Out-ului Ligii 1. 

Probleme de lot pentru FC Botosani, inaintea meciului de la Targu Mures

Înaintea acestui joc, antrenorul Leo Grozavu are multe probleme de lot, neputând să se bazeze pe cinci jucători.

"Sunt suficient de multe probleme de lot. Suspendați nu avem dar avem câțiva accidentați. Sunt accidentări care te scoate din circuit. Unii sunt accidentați de mai mult timp, alții mai recent. Tot ce este pauză în procesul de pregătire dăunează. Este foarte greu ca după o săptămână sau două în care nu te antrenezi să revii în programul normal. Robert Elek, Stelian Cucu, Alexandru Târnovan, Olimpian Moruțan, Bogdan Ungurușan...sunt foarte mulți jucători cu probleme și nu sunt sută la sută apți. Nu este ușor să poți aliniat cea mai bună formație, atât timp cât jucătorii nu sunt sută la sută pregătiți. Asta este marea mea nemulțumire. La fiecare meci pregătesc echipa ca să câștigi, ne pregătim strategia ca să câștigă. Ne dorim să facem cât mai multe puncte la fiecare joc. Ne gândim doar la cele trei puncte, dar de multe ori ne putem mulțumi și cu un punc. În ultima perioadă punctul câștigat nu ne-a multumit. Atunci când ești în play-out și obiectivele nu mai sunt mari, automat intervine o stare de automulțumire, ceea ce nu este bine.", a declarat Leo Grozavu.

Pe lângă probleme de lot, botoșănenii se confruntă și cu restanțe financiare.

"Nu aș vrea să vorbesc despre restanțele financiare, pentru că nu este treaba mea. Eu sunt aici să vorbesc despre echipă, cum ne pregătim. Asta este important pentru mine și le-am spus și băieților că partea financiară este treaba clubului și cred că până la urmă se va rezolva. Este adevărat, nu este ușor să te motivezi atâta timp cât ai sunt și aceste probleme, dar fiind profesioniști noi trebuie să ne facem datoria.", a mai spus Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta