Pro Volei Botosani ramane neinvinsa!

Pro Volei Botosani ramane neinvinsa!
Pro Volei Botosani - CSM Bucuresti: 3-0! Aplaudate in picioare de sute de spectatori prezenti sambata in Sala Polivalenta din Botosani, voleibalistele de la Pro Volei au obtinut o victorie clara in fata bucurestencelor, castigand detasat toate cele trei seturi!

Cu un tonus bun, dar si motivate de primele promise de conducerea clubului, fetele si-au impus inca de la inceput stilul de joc, fapt care le-a facut sa conduca intalnirea.
 
Pro Volei - CSM Botosani a fost un meci al orgoliilor sportive, ambele echipe fiind, pana sambata dimineata, neinvinse pe parcursul turului, calitate pe care, dupa aceasta partida, si-o pastreaza doar botosanencele.

Catalin Buhaianu, finantatorul si presedintele Clubului botosanean, anunta inaintea acestui meci ca, in cazul in care vor castiga, voleibalistele vor beneficia de prime in contul celor 6 partide disputate pana acum.

Cu victoria de sambata, Pro Volei se apropie din ce in ce mai mult de obiectivul propus, si anume accederea in Liga I a voleiului romanesc.
 
Meciul Pro Volei Botosani - CSM Bucuresti a fost transmis in direct pe internet, de www.live.botosani.ro, inregistrarea putand fi urmarita in pagina Live Botosani, in sectiunea Transmisii inregistrate.   
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cinci elevi vor reprezenta județul Botoșani la Olimpiada Națională de Informatică de la Constanța!

astăzi, 14:45
266

Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a publicat rezultatele finale la Olimpiada Județeană de Informatică, precum și lotul care va reprezenta județul la faza națională.Elevii din lotul ...

Comunicat - În urma solicitărilor deputatului PSD Tamara Ciofu, Ministerul Sănătății a aprobat dotarea cu aparatură a cabinetelor medicilor de familie și a centrelor de permanență

astăzi, 14:12
72

Parlamentarul PSD Tamara Ciofu a anunțat astăzi că în urma mai multor solicitări pe care le-a adresat încă de anul trecut Guvernului pentru dotarea cabinetelor medicilor de familie ș...

Delegaţie Erasmus+ din patru ţări, la Palatul Administrativ din Botoșani! FOTO

astăzi, 13:45
175

Șapte profesori şi 17 elevi din Germania, Turcia şi Italia au fost astăzi în vizită la Palatul Administrativ, însoţiţi de gazdele lor- patru profesori şi 14 elevi ai Seminarului Te...