Pro Volei Botosani ramane neinvinsa!

Pro Volei Botosani ramane neinvinsa!
Pro Volei Botosani - CSM Bucuresti: 3-0! Aplaudate in picioare de sute de spectatori prezenti sambata in Sala Polivalenta din Botosani, voleibalistele de la Pro Volei au obtinut o victorie clara in fata bucurestencelor, castigand detasat toate cele trei seturi!

Cu un tonus bun, dar si motivate de primele promise de conducerea clubului, fetele si-au impus inca de la inceput stilul de joc, fapt care le-a facut sa conduca intalnirea.
 
Pro Volei - CSM Botosani a fost un meci al orgoliilor sportive, ambele echipe fiind, pana sambata dimineata, neinvinse pe parcursul turului, calitate pe care, dupa aceasta partida, si-o pastreaza doar botosanencele.

Catalin Buhaianu, finantatorul si presedintele Clubului botosanean, anunta inaintea acestui meci ca, in cazul in care vor castiga, voleibalistele vor beneficia de prime in contul celor 6 partide disputate pana acum.

Cu victoria de sambata, Pro Volei se apropie din ce in ce mai mult de obiectivul propus, si anume accederea in Liga I a voleiului romanesc.
 
Meciul Pro Volei Botosani - CSM Bucuresti a fost transmis in direct pe internet, de www.live.botosani.ro, inregistrarea putand fi urmarita in pagina Live Botosani, in sectiunea Transmisii inregistrate.   
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
153

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
114

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
178

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...