GICA POPESCU: "Dacă Mircea Sandu se retrage pe caz de boală, nu mai candidez!"

GICA POPESCU: "Dacă Mircea Sandu se retrage pe caz de boală, nu mai candidez!"

GICA POPESCU

Gică Popescu este dispus să renunţe definitiv la alegerile de anul viitor, care vor stabili noul preşedinte al FRF, spunând că are legături strânse cu "Naşul" de 15 ani.

Deşi mai sunt aproape şase luni până la noile alegeri de la FRF, situaţia de la Casa
 Fotbalului este extrem de tensionată. După ce s-a aflat că preşedintele Mircea Sandu are cancer, chiar şi rivalii săi cei mai aprigi sunt acum alături de el.

Gică Popescu, principalul contracandidat al "Naşului", a făcut ieri o declaraţie inedită şi de fair-play, ţinând cont şi de acuzele care i-au fost aduse de Constantin Iacov. "El este în cârdăşie cu Mitică Dragomir", a spus Iacov în ediţia de ieri a EVZ.
 
"Baciul" a rămas şocat atunci când a aflat că i se pune în cârcă un complot cu preşedintele LPF pe seama bolii grave de care suferă Sandu.

"Cum să profit eu de boala cuiva? E cea mai mare porcărie posibilă. Dă-o naibii de candidatură! N-am ajuns în halul ăsta. Dacă Mircea Sandu se retrage pe caz de boală, nu mai candidez la şefia FRF. Dumnezeule, am stat lângă Mircea Sandu 15 ani, avem multe amintiri", a declarat, pentru EVZ, Gică Popescu.

"Să stea la federaţie toată viaţa, dacă îi face bine"

Gică este susţinut puternic în cursa pentru şefia FRF de mai mulţi preşedinţi de cluburi cu o influenţă mare asupra votului final. Unul dintre ei este Marin Condescu, finanţatorul de la Pandurii Târgu-Jiu.

"Să-i dea Dumnezeu tot binele din lume. Mircea Sandu să stea la federaţie toată viaţa, dacă asta îi va face bine şi va învinge boala", spune "Baciul".

Condescu gândeşte însă altfel."Sandu să trăiască până la 120 de ani, dar eu nu-mi schimb politica. Trebuie să încercăm să aducem un om nou la federaţie. Sunt convins că Sandu, fiind mândru şi orgolios, nu va acepta nicio compătimire. Decât să pătimească un milion de oameni, mai bine ar renunţa la federaţie şi s-ar ocupa de viaţa lui. În locul său, n-aş mai candida, m-ar interesa viaţa, e cel mai important lucru", a precizat şeful Pandurilor pentru EVZ.

Evz.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Poliția din Botoșani în alertă: O fată de 14 ani a dispărut de acasă, sunați la 112 dacă știți ceva despre ea!

Marţi, 7 Mai 2024
97

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei minore de 14 ani, din comuna satul Sârbi, comuna Vlăsinești, care marți, în jurul orei 16:00, a părăsit domic...

Specialiștii antidrog, la datorie și în perioada Sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
59

În perioada minivacanțe de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale, specialiștii antidrog au desfășurat activități specifice de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată pen...

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

Marţi, 7 Mai 2024
66

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...