Presa olandeză: "Zidul românesc, prea tare pentru Ajax"

Presa olandeză: "Zidul românesc, prea tare pentru Ajax"
Presa olandeză consideră că Ajax Amsterdam a dominat meciul cu FC Timişoara, însă nu a fost capabilă să înfrângă o apărare bine organizată a formaţiei române, în meciul încheiat la egalitate, joi, scor 0-0, în prima etapă a grupei A a Ligii Europa.

"Apărarea Timişoarei s-a dovedit prea puternică pentru atacul lui Ajax", a scris Voetbal International după meciul de joi din grupele Ligii Europa.

"Ajax a avut destule ocazii să facă diferenţa, dar s-a izbit de rezistenţa Timişoarei, o echipă bine organizată. În ciuda unui joc  într-o singură direcţie, românii au luat un punct", a scris VI.

De Telegraaf a scris: "Ajax nu trece de Timişoara". "În ciuda dominării teritoriale şi a unor şanse bune, primul meci al lui Ajax în Europa League nu a însemnat o victorie. Echipa lui Martin Jol şi defensiva Timişoara au terminat 0-0", a notat sursa citată.

"Ajax fără vigoare", a titrat ziarul Algemeen Dagblad. "Ajax a eşuat în faţa românilor, Timişoara rezistând până la final. Ajax a avut o superioritate netă, dar trupa lui Jol nu a putut înclina balanţa şi pe tabelă", a scris AD.

Agenţia ANP a notat că "Ajax a alergat în van după gol": "Şansele mari au fost puţine. Adversarul poate privi acest 0-0 ca pe o victorie".

"Ajax a uitat s-o bată pe Timişoara", a subliniat Elf Voetbal. "Start ratat pentru Ajax, doar 0-0 cu Timişoara", a adăugat publicaţia amintită.

"Zidul românesc, prea tare pentru Ajax", este titlul materialului prezentat de postul TV Sport 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Omul care duce mai departe zestrea muzicală a Moldovei: LA MULȚI ANI, MARCEL DUPU!

astăzi, 12:16
52

Marcel Dupu s-a născut pe 19 martie 1962, în Hilișeu-Horia. A deținut funcții importante în învățământul botoșănean, dar mai presus de toate este mândru Marcel D...

#șîeu - Ștefan Mandachi: "Aud c-aș fi vreun spion, agent 007, James Bond. A început o campanie de denigrare a familiei mele​"

astăzi, 11:07
849

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, care a reuşit să mobilizeze mii de oameni din toată țara într-un protest fără precedent pentru construirea de autostrăzi, demontează acuzațiile că ar ...

Meningita, simptome și tratament. De ce este esențial să mergi la medic de la primele semne!

astăzi, 10:32
177

Meningita este o inflamație a membranelor (meningelor) care înconjoară creierul și măduva spinării. Medicii atrag atenția că meningita virală este mai puțin severă decât cea bact...