Presa olandeză: "Zidul românesc, prea tare pentru Ajax"

Presa olandeză: "Zidul românesc, prea tare pentru Ajax"
Presa olandeză consideră că Ajax Amsterdam a dominat meciul cu FC Timişoara, însă nu a fost capabilă să înfrângă o apărare bine organizată a formaţiei române, în meciul încheiat la egalitate, joi, scor 0-0, în prima etapă a grupei A a Ligii Europa.

"Apărarea Timişoarei s-a dovedit prea puternică pentru atacul lui Ajax", a scris Voetbal International după meciul de joi din grupele Ligii Europa.

"Ajax a avut destule ocazii să facă diferenţa, dar s-a izbit de rezistenţa Timişoarei, o echipă bine organizată. În ciuda unui joc  într-o singură direcţie, românii au luat un punct", a scris VI.

De Telegraaf a scris: "Ajax nu trece de Timişoara". "În ciuda dominării teritoriale şi a unor şanse bune, primul meci al lui Ajax în Europa League nu a însemnat o victorie. Echipa lui Martin Jol şi defensiva Timişoara au terminat 0-0", a notat sursa citată.

"Ajax fără vigoare", a titrat ziarul Algemeen Dagblad. "Ajax a eşuat în faţa românilor, Timişoara rezistând până la final. Ajax a avut o superioritate netă, dar trupa lui Jol nu a putut înclina balanţa şi pe tabelă", a scris AD.

Agenţia ANP a notat că "Ajax a alergat în van după gol": "Şansele mari au fost puţine. Adversarul poate privi acest 0-0 ca pe o victorie".

"Ajax a uitat s-o bată pe Timişoara", a subliniat Elf Voetbal. "Start ratat pentru Ajax, doar 0-0 cu Timişoara", a adăugat publicaţia amintită.

"Zidul românesc, prea tare pentru Ajax", este titlul materialului prezentat de postul TV Sport 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
47

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
140

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
81

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...