Presa olandeză: "Zidul românesc, prea tare pentru Ajax"

Presa olandeză: "Zidul românesc, prea tare pentru Ajax"
Presa olandeză consideră că Ajax Amsterdam a dominat meciul cu FC Timişoara, însă nu a fost capabilă să înfrângă o apărare bine organizată a formaţiei române, în meciul încheiat la egalitate, joi, scor 0-0, în prima etapă a grupei A a Ligii Europa.

"Apărarea Timişoarei s-a dovedit prea puternică pentru atacul lui Ajax", a scris Voetbal International după meciul de joi din grupele Ligii Europa.

"Ajax a avut destule ocazii să facă diferenţa, dar s-a izbit de rezistenţa Timişoarei, o echipă bine organizată. În ciuda unui joc  într-o singură direcţie, românii au luat un punct", a scris VI.

De Telegraaf a scris: "Ajax nu trece de Timişoara". "În ciuda dominării teritoriale şi a unor şanse bune, primul meci al lui Ajax în Europa League nu a însemnat o victorie. Echipa lui Martin Jol şi defensiva Timişoara au terminat 0-0", a notat sursa citată.

"Ajax fără vigoare", a titrat ziarul Algemeen Dagblad. "Ajax a eşuat în faţa românilor, Timişoara rezistând până la final. Ajax a avut o superioritate netă, dar trupa lui Jol nu a putut înclina balanţa şi pe tabelă", a scris AD.

Agenţia ANP a notat că "Ajax a alergat în van după gol": "Şansele mari au fost puţine. Adversarul poate privi acest 0-0 ca pe o victorie".

"Ajax a uitat s-o bată pe Timişoara", a subliniat Elf Voetbal. "Start ratat pentru Ajax, doar 0-0 cu Timişoara", a adăugat publicaţia amintită.

"Zidul românesc, prea tare pentru Ajax", este titlul materialului prezentat de postul TV Sport 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O firmă din Botoșani câștigă licitația pentru Podul Unirii!

Miercuri, 12 Decembrie 2018
425

Contractul pentru realizarea Podului Unirii, în zona comercială a Sucevei, ar putea fi semnat într-o săptămână, miercuri fiind desemnată o ofertă câștigătoare la licita...

Starețul Mănăstirii Putna acuză "maimuțăreala europeană" și amestecul ambasadelor: Mai este acest popor liber? Eu nu prea mai văd libertate

Miercuri, 12 Decembrie 2018
197

Starețul Mănăstirii Putna, Părintele Melchisedec Velnic, vorbește, într-un interviu preluat de basilica.ro, despre ”maimuțăreala europeană” care ar fi dus la decăderea socie...

Parlamentul a votat puteri sporite pentru polițiști. Ce se întâmplă dacă nu te oprești la mesajul "Poliția, stai! Nu te apropia!"

Miercuri, 12 Decembrie 2018
308

Proiectul privind intarirea autoritatii politistului a fost votat in Camera Deputatilor, for decizional, legea urmand a fi trimisa spre presedintele Klaus Iohannis, spre promulgare, informeaza MAI. Po...