Presa olandeză: "Zidul românesc, prea tare pentru Ajax"

Presa olandeză: "Zidul românesc, prea tare pentru Ajax"
Presa olandeză consideră că Ajax Amsterdam a dominat meciul cu FC Timişoara, însă nu a fost capabilă să înfrângă o apărare bine organizată a formaţiei române, în meciul încheiat la egalitate, joi, scor 0-0, în prima etapă a grupei A a Ligii Europa.

"Apărarea Timişoarei s-a dovedit prea puternică pentru atacul lui Ajax", a scris Voetbal International după meciul de joi din grupele Ligii Europa.

"Ajax a avut destule ocazii să facă diferenţa, dar s-a izbit de rezistenţa Timişoarei, o echipă bine organizată. În ciuda unui joc  într-o singură direcţie, românii au luat un punct", a scris VI.

De Telegraaf a scris: "Ajax nu trece de Timişoara". "În ciuda dominării teritoriale şi a unor şanse bune, primul meci al lui Ajax în Europa League nu a însemnat o victorie. Echipa lui Martin Jol şi defensiva Timişoara au terminat 0-0", a notat sursa citată.

"Ajax fără vigoare", a titrat ziarul Algemeen Dagblad. "Ajax a eşuat în faţa românilor, Timişoara rezistând până la final. Ajax a avut o superioritate netă, dar trupa lui Jol nu a putut înclina balanţa şi pe tabelă", a scris AD.

Agenţia ANP a notat că "Ajax a alergat în van după gol": "Şansele mari au fost puţine. Adversarul poate privi acest 0-0 ca pe o victorie".

"Ajax a uitat s-o bată pe Timişoara", a subliniat Elf Voetbal. "Start ratat pentru Ajax, doar 0-0 cu Timişoara", a adăugat publicaţia amintită.

"Zidul românesc, prea tare pentru Ajax", este titlul materialului prezentat de postul TV Sport 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Caravana SMURD "Fii pregătit!" a poposit, sâmbătă, la Darabani! FOTO

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
218

Zeci de dărăbăneni au participat, sâmbătă, la cursurile organizate în cadrul caravanei SMURD "Fii pregătit", care a ajuns pentru a treia oară în județul Botoșani.Misiunea Caravanei e...

"Romania - Te iubesc!", la Liceul "Demostene Botez" Trusesti! FOTO

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
439

In anul centenarului, elevii Liceului "Demostene Botez" Trusesti au evidentiat printr-o activitate desfasurata in saptamana "Scoala Altfel" cel putin 100 de motive p...

Peste 1000 de oameni pe dealul Polonic, la Dorohoi! FOTO

Sâmbătă, 21 Aprilie 2018
1652

Pe dealul Polonic de la Dorohoi continuă plantările începute în urmă cu câțiva ani, la acțiunea care este în plină desfășurare participând aproximativ 1200 d...