Portarul Legiei Varsovia o vrea pe FC Botosani in turul doi al Europa League!

Portarul Legiei Varsovia o vrea pe FC Botosani in turul doi al Europa League!
Fost portar la FC Vaslui, în perioada 2008-2011, Dușan Kuciak apără de patru ani poarta Legiei Varșovia.

Goalkeeperul slovac se laudă cu faptul că nu a pierdut niciodată cu echipa poloneză în fața formațiilor din România, după ce a remizat iar, 1-1, cu Steaua, într-un meci amical disputat în Austria.

"Îmi place că nu am pierdut niciodată cu echipele românești. Am bătut Rapid de două ori și am remizat de trei ori cu Steaua, chiar dacă în UCL s-au calificat ei, acum doi ani", a declarat Kuciak.

Kuciak spune că și-ar dori să joace cu FC Botoșani în turul 2 al UEFA Europa League, dacă moldovenii vor trece de Tskhinvali, în turul 1 preliminar al competiției. FC Botoşani debutează în Europa în direct la Digi Sport, joi, 2 iulie, de la ora 20:00.

"Despre Botoșani știu că Leo Grozavu e antrenor, iar Raul Costin s-a transferat acolo, de la U Cluj. El e prietenul meu și vreau să joc împotriva Botoșaniului.", a mai spus portarul Legiei la Digisport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
145

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
234

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
101

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...