Popovici este decis sa plece de la Botosani la finalul turului, indiferent de rezultate! Vezi ce l-a deranjat!

Popovici este decis sa plece de la Botosani la finalul turului, indiferent de rezultate! Vezi ce l-a deranjat!
Declaratiile facute la finalul partidei dintre FC Botosani si Astra Giurgiu de finantatorul Valeriu Iftime, care i-a dat un ultimatum lui Cristi Popovici, l-au facut pe antrenorul botosanenilor sa reactioneze si a spus ca nu este normal ca finantatorul sa iasa dupa fiecare meci in presa si sa-l jigneasca.

"Nu am niciun stres pentru ca eu la fel ca toti antrenorii stim ca rezultatele te confirma, cum la fel stiu ca daca nu erau infrangerile astea consecutive, ci erau intercalate cu rezultate pozitive, nu era o situatie dramatica la Botosani. Inca suntem bine si nu-mi creaza niciun disconfort. Mai mult disconfort imi creaza unele declaratii in care sunt facut in toate felurile. Adica dupa orice infrangere e un nou prilej de a fi atacat. Eu mi-as dori ca atat timp cat sunt la Botosani sa simt lumea aproape de mine, si mai ales cei care conducem destinele echipei. E usor asa sa arunci cu, cuvinte, dar cuvantul e cea mai apriga arma, pentru ca doare. Orice cuvant doare mai ales cand e aruncat in presa.", a declarat Cristi Popovici.      

Popovici spune ca indiferent de rezultatele care vor fi in meciurile cu Concordia Chiajna si Dinamo, la finalul turului va pleca de la Botosani.

"Eu in orice moment plec de la Botosani sunt foarte multumit de ce am realizat pentru clubul asta. Sunt in istorie, am promovat, am avut evolutii bune in Liga 1. Repet, rezultatele sunt cele care te tin sau daca cei din conducere hotarasc ca alt antrenor poate face lucruri mai bune. Deocamdata astept meciul cu Chiajna, pentru ca nu asa s-a declarat ca daca pierd cu Chiajna va fi alt antrenor? Daca e sa plec, o sa plec dupa meciul cu Dinamo, indiferent de rezultatele cu Chiajna si Dinamo. Ori o sa am o discutie cu domnul Iftime si sa-mi arate ca intradevar ma doreste la echipa. Indiferent ca vor fi doua victorii, eu la ora asta sunt hotarat sa plec de la Botosani. Daca nu sunt dorit eu nu sunt capusa sa stau undeva.", a mai precizat Popovici.

Citeste si: ULTIMATUM pentru Popovici! Castiga meciul cu Chiajna sau pleaca!

"Jucatorii trebuie sa joace pentru ei, pentru ca de asta sunt platiti, depind si ei de rezultate. Ei nu joaca pentru Popovici, cum eu nu antrenez pentru Iftime. Eu antrenez pentru judetul Botosani, pentru cariera mea." (Cristi Popovici, antrenor FC Botosani)

Citeste si: Iftime, negru de suparare dupa rusinea de la Astra: "Au jucat baietii din Giurgiu cu fetitele din Botosani"! Ce ii recomanda lui Popovici!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
293

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
505

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
149

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...