OFICIAL! Cabrera a semnat cu arabii de la Al-Faisaly! Salariu urias pentru argentinian! FOTO
SPORT

OFICIAL! Cabrera a semnat cu arabii de la Al-Faisaly! Salariu urias pentru argentinian! FOTO
FC Botosani s-a despartit de mijlocasul argentinian Gonzalo Cabrera, care a semnat cu echipa Al-Faisaly, din Arabia Saudită, unde a fost antrenor până de curând Liviu Ciobotariu.

400.000 de euro vor achita saudiții pentru transferul lui Cabrera, care a plecat în Arabia Saudită inca de saptamana trecuta. În sezonul trecut, Gonzalo Cabrera a jucat 39 de meciuri în toate competiţiile pentru Botoșani. A marcat 12 goluri şi le-a oferit coechipierilor două pase decisive.

Anul trecut a ajuns liber de contract la formația botosaneana, după despărțirea de argentinienii de la Defensa. Evoluțiile bune din campionat l-au adus și în atenția echipelor puternice din Liga 1, iar de serviciile sale s-au interesat campioana Astra și vicecampioana Steaua, dar niciuna dintre ele nu putea concura cu oferta celor de la Al-Faisaly.

Pe lângă suma de transfer de 400.000 de euro, saudiții îi vor da fotbalistului un salariu de 40.000 de euro pe lună.

Conducerea botoșănenilor a găsit deja un înlocuitor. Încă nu i-a fost dezvăluit numele, dar se pare că este vorba de un brazilian de la o echipă care în acest start de sezon a jucat în preliminariile Europa League.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...