Nicolae Mușat, dupa transferul la FC Botosani: "Locul echipei nu este aici, in Play-Out"

Nicolae Mușat, dupa transferul la FC Botosani: "Locul echipei nu este aici, in Play-Out"
Fundasul stanga Nicolae Mușat a semnat pentru o perioada de doi ani cu FC Botosani si spera sa se ridice la nivelul lui Florin Acsinte, fostul capitan al botosanenilor.

Mușat isi doreste sa confirme increderea acordata de conducatori si de staff si spune ca locul echipei FC Botosani nu este in Play-Out, ci in Play-Off.

"Eu sper sa ma ridica la nivelul asteptarilor si sper sa confirm increderea tuturor si sper ca echipa sa termine pe un loc cat mai sus. Sper sa facem lucruri bune impreuna si atat timp cat echipei ii va fi bine, sunt sigur ca si jocul meu va fi unul bun. Personal, unul dintre obiectivele mele este acela de a termina pe locurile 7-8, pentru ca stiu ce valoare are lotul si stiu ca nu aici este echipei, in Play-Out. Am fost surprins de oferta celor de la FC Botosani, insa nu am stat pe ganduri. M-au sunat miercuri si joi eram deja spre Botosani.", a declarat Nicolae Mușat. 

Mușat a evoluat cei mai multi ani la Dinamo Bucuresti, insa spune ca cele mai bune rezultate le-a avut la FC Vaslui, unde a evoluat doua sezoane. Are 29 de ani si si-a trecut in palmares foarte multe echipe, ultima dintre ele fiind Inter Clinceni, unde a si marcat doua goluri in acest sezon.

 

Spune-ne opinia ta