FC Botosani i-a gasit inlocuitor lui Acsinte! Vezi IMAGINI din cantonamentul de la Gura Humorului! FOTO, VIDEO
SPORT

FC Botosani i-a gasit inlocuitor lui Acsinte! Vezi IMAGINI din cantonamentul de la Gura Humorului! FOTO, VIDEO
Echipa FC Botosani se afla de o saptamana in cantonamentul montan de la Gura Humorului, iar elevii pregatiti de Cristi Pustai trag tare pentru a incheia cu bine sezonul regulat, iar mai apoi sa incerce sa obtina cat mai multe victorii in Play-Out, pentru a incheia pe locurile 7-10.

Jucatorii Botosaniului au efectuat alergari pe stadionul din Gura Humorului, urmand ca dupa-amiaza sa faca antrenament in sala. 

Vasvari singur la alergari



​La alergarile efectuate pe stadion, antrenorul Cristi Pustai i-a impartit pe patru grupe, in prima grupa aflandu-se doar Gabriel Vasvari. Motivul este acela ca niciun jucator nu-i rezista mijlocasului, acesta avand cei buni timpi din lot. 

Inlocuitor pentru Acsinte



FC Botosani s-a miscat repede dupa ce capitanul Florin Acsinte a plecat la Pandurii Targu Jiu si l-a transferat pe fostul jucator al celor de la Dinamo Bucuresti si FC Vaslui, Nicolae Musat (foto sus), un fotbalist cu peste 90 de meciuri in Liga 1. 

Musat are 29 de ani si a evoluat pana acum in prima liga la CS Otopeni, Unirea Urziceni, FC Vaslui, Dinamo Bucuresti, Universitatea Cluj, Astra Giurgiu, dar si in liga secunda la Inter Clinceni, acolo unde a si evoluat ultima oara. 

Pe langa Musat, alti doi jucatori au semnat cu FC Botosani: Vlad Bujor si Fernando Carralero

Vlad Bujor (foto jos) are 26 de ani si este atacant. Acesta are si el experienta in Liga 1, unde a evoluat in 47 de meciuri, cele mai multe la CSMS Iasi, dar a jucat si la Universitatea Craiova sau ASA Targu Mures. Ultima echipa a lui Bujor a fost Inter Clinceni. 



Fernando Carralero (foto jos) este spaniol, are 29 de ani si este mijlocas stanga. Acesta a venit de la echipa CD Ebro, din Segunda Division B, evoluand in trecut si pe la Burgos CF, Almeria B sau Betis Sevilla B. Ultimul meci jucat de Carralero a fost pe 3 ianuarie in acest an, atunci cand echipa s-a a castigat cu scorul de 2-1, impotriva celor de la CF RAYO Majadahonda.



VIDEO:

GALERIE FOTO:




































 

 

Spune-ne opinia ta