Naţionala de rugby a României va juca la Botoșani al doilea meci din Rugby Europe Championship. Intrare liberă pe Municipal!

La meciul cu Germania, Federaţia le-a pregătit o surpriză fanilor de la Botoşani, intrarea fiind liberă. Până la meci, stejarii se vor pregăti în cantonamentul de la Izvorani.

Naţionala de rugby a României va juca la Botoșani al doilea meci din Rugby Europe Championship. Intrare liberă pe Municipal!

Naţionala de rugby a României va întâlni Germania, sâmbătă, 16 februarie, în cel de-al doilea meci din Rugby Europe Championship. Partida va avea loc pe Stadionul Municipal din Botoşani, de la ora 14:00.

Pentru partida cu Germania, antrenorul principal interimar Marius Tincu va opera câteva modificări faţă de meciul cu Georgia de la finalul săptămânii trecute. Astfel, Tincu a renunţat la următorii jucători: Mihţăită Lazăr (Grenoble), Ionel Badiu (Valence Romans Drôme Rugby), Andrei Ursache (Carcassonne), Otar Turashvili (Colomiers) şi Marian Drenceanu (CSM Bucuresti)

Naţionala României a pierdut meciul de debut în Rugby Europe Championship, fiind învinsă cu 9-18 de reprezentativa Georgiei, într-un meci disputat pe Cluj Arena.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneni nominalizați pentru Excelență în Asistența Socială!

Marţi, 19 Februarie 2019
66

Persoanele nominalizate la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediţia 2019, sunt votate on-line până pe data de 25 februarie (ora 00.00).Câștigătorii Galei...

Un nou caz de meningită la Botoșani: Pacientul este în comă, cu identitate necunoscută

Marţi, 19 Februarie 2019
491

Un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani, cu identitate necunoscută, a fost diagnosticat cu meningită la Botoșani. Pacientul a fost găsit inconștient pe marginea drumului, el fi...

Sindromul de tunel carpian sau amorțeala mâinii, o boală din ce în ce mai frecventă. Care e cauza?

Marţi, 19 Februarie 2019
259

Lucrezi prea mult la calculator ziua, la birou, iar seara continui să stai în fața ecranului fie cu treabă, fie doar navigând pe internet? Ei bine, este foarte posibil să faci sindromu...