Naţionala de rugby a României va juca la Botoșani al doilea meci din Rugby Europe Championship. Intrare liberă pe Municipal!

La meciul cu Germania, Federaţia le-a pregătit o surpriză fanilor de la Botoşani, intrarea fiind liberă. Până la meci, stejarii se vor pregăti în cantonamentul de la Izvorani.

Naţionala de rugby a României va juca la Botoșani al doilea meci din Rugby Europe Championship. Intrare liberă pe Municipal!

Naţionala de rugby a României va întâlni Germania, sâmbătă, 16 februarie, în cel de-al doilea meci din Rugby Europe Championship. Partida va avea loc pe Stadionul Municipal din Botoşani, de la ora 14:00.

Pentru partida cu Germania, antrenorul principal interimar Marius Tincu va opera câteva modificări faţă de meciul cu Georgia de la finalul săptămânii trecute. Astfel, Tincu a renunţat la următorii jucători: Mihţăită Lazăr (Grenoble), Ionel Badiu (Valence Romans Drôme Rugby), Andrei Ursache (Carcassonne), Otar Turashvili (Colomiers) şi Marian Drenceanu (CSM Bucuresti)

Naţionala României a pierdut meciul de debut în Rugby Europe Championship, fiind învinsă cu 9-18 de reprezentativa Georgiei, într-un meci disputat pe Cluj Arena.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CUMPLIT: Bătrână ștrangulată în propria casă pentru banii de pensie!

astăzi, 09:05
116

A supraviețuit războiului, foametei și zecilor de ani de comunism, dar a ajuns batjocura unui individ care a tânjit la fărâma ei de bani. Femeia în vârstă de 87 de ani a f...

Revolta unui dascăl după ce profesoara înjunghiată în fața cancelariei a fost găsită vinovată. "Nu aveți suflet, sunteți seci pe dinăuntru şi complici cu agresorul"

astăzi, 08:38
274

Comisia Liceului "Spiru Haret" din Ploiești a analizat cauzele incidentului deosebit de grav în care un cadru didactic a fost înjunghiat de un fost elev. Profesoara de mate...

Meteo: Nu renunțați încă la umbrele!

astăzi, 07:44
95

Urmatoarele zile se anunta ploioase si mohorate, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM). Vineri va ploua in aproape toate regiunile tarii, exceptie facand estul. Se anunta 1...