Naţionala de rugby a României va juca la Botoșani al doilea meci din Rugby Europe Championship. Intrare liberă pe Municipal!

La meciul cu Germania, Federaţia le-a pregătit o surpriză fanilor de la Botoşani, intrarea fiind liberă. Până la meci, stejarii se vor pregăti în cantonamentul de la Izvorani.

Naţionala de rugby a României va juca la Botoșani al doilea meci din Rugby Europe Championship. Intrare liberă pe Municipal!

Naţionala de rugby a României va întâlni Germania, sâmbătă, 16 februarie, în cel de-al doilea meci din Rugby Europe Championship. Partida va avea loc pe Stadionul Municipal din Botoşani, de la ora 14:00.

Pentru partida cu Germania, antrenorul principal interimar Marius Tincu va opera câteva modificări faţă de meciul cu Georgia de la finalul săptămânii trecute. Astfel, Tincu a renunţat la următorii jucători: Mihţăită Lazăr (Grenoble), Ionel Badiu (Valence Romans Drôme Rugby), Andrei Ursache (Carcassonne), Otar Turashvili (Colomiers) şi Marian Drenceanu (CSM Bucuresti)

Naţionala României a pierdut meciul de debut în Rugby Europe Championship, fiind învinsă cu 9-18 de reprezentativa Georgiei, într-un meci disputat pe Cluj Arena.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un copil de 11 ani din Pomârla a fost atacat de un șarpe!

astăzi, 09:14
362

Un copil de 11 ani, din județul Botoșani, a ajuns la spital după ce a fost atacat sâmbătă seară de un șarpe.Băiețelul, din comună Pomârla, a plecat pe imașul din marginea sa...

Psihologul Angela Nuțu: Inteligența încetinește procesul de îmbătrânire!

astăzi, 08:59
44

Oamenii de ştiinţă susţin că bătrânețea este indusă de mintea noastră, deci există o legătură considerabilă între nivelul de inteligenţă al unei persoane şi modul în ...

Kaufland mai deschide un hypermarket în Botoșani

astăzi, 08:49
1570

 După exemplul hypermarketului din vecinătatea Inspectoratului Județean de Pompieri din Botoșani, construit pe o platforma industrială dezafectată, la ieșirea spre Iași un alt mare la...