Mugurel Cornăţeanu: "Nu mă gândesc să rămân indiferent de rezultatul meciului cu Dinamo. Am venit cu Leo si voi pleca cu el"

Mugurel Cornăţeanu: "Nu mă gândesc să rămân indiferent de rezultatul meciului cu Dinamo. Am venit cu Leo si voi pleca cu el"
Antrenorul interimar al FC Botosani, Mugurel Cornăţeanu, a declarat că indiferent de rezultatul jocului de duminică nu va rămâne pe banca tehnică a FC Botoşani şi a spus că a rămas să pregătească acest joc doar pentru că i-a cerut Leo Grozavu, tehnician care l-a adus la Botoşani ca secund al său.

Eu discut în fiecare zi cu Leo. Am rămas aici datorită lui Leo pentru că şi eu ar fi trebuit să plec, pentru că aşa era şi normal. Eu am fost adus aici de Leo la insistenţele lui şi am rămas la dispoziţia clubului până când clubul îşi va rezolva această situaţia şi va numi un antrenor care va veni cu staff-ul său. Sper să se rezolve cât mai repede. Nu mă gândesc să rămân indiferent de rezultatul meciului cu Dinamo. Am discutat cu conducerea clubului şi le-am cerut să găsească cât mai repede o soluţie. Când voi pleca la drum ca antrenor principal şi voi decide de unul singur, da. Acum însă am venit cu Leo şi în momentul îm care am semnat am spus că în momentul în care va pleca Leo voi pleca şi eu. Moral nu este normal ca eu să continui aici dar la insistenţele lui Leo am rămas să ajut în continuare această echipă, a declarat Mugur Cornăţeanu.

Partida dintre FC Botoşani şi Dinamo, meci contând pentru etapa a XI-a a Ligii i va avea loc duminică de la ora 21:00, jocul urmând a fi transmis de Digi Sport, Dolce Sport şi Look TV.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
199

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
316

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
118

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...