Mike Tyson a fost reţinut de poliţie

Mike Tyson a fost reţinut de poliţie

 Mike Tyson  

Fostul campion mondial la box, americanul Mike Tyson, a fost reţinut de poliţie pentru scurt timp pe aeroportul internaţional din Los Angeles, după o altercaţie cu un paparazzo.

Sergentul Kevin Lowe, de la poliţia din Los Angeles, a confirmat că Tyson a fost reţinut, însă nu a precizat alte detalii legate de incident.

Potrivit cotidianului Los Angeles Times, incidentul a avut loc la ora locală 16.30. Fotograful implicat în altercaţie a suferit o rană minoră la frunte.

Tyson le-a spus poliţiştilor că fotograful l-a lovit, încercând să îl provoace. La rândul său, fotograful le-a explicat poliţiştilor că Tyson l-a lovit în faţă şi a încercat să îi ia camera.

Un purtător de cuvânt al lui Tyson a declarat pentru site-ul tmz.com că fostul sportiv era însoţit de un copil de 10 luni şi că încerca să îl protejeze.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
5

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
335

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...

”Minune” în sediul Poliției Locale din Botoșani, cu o femeie din Ialomița!

astăzi, 09:44
172

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 10.30, o patrulă a Poliției Locale Botoșani, care acționa în zona străzii Independenței din municipiu, a observat în parcarea u...