Michael Schumacher ar mai putea fi ţinut în comă indusă câteva săptămâni sau chiar luni

Michael Schumacher ar mai putea fi ţinut în comă indusă câteva săptămâni sau chiar luni
Fostul pilot de Formula 1 Michael Schumacher este de trei săptămâni în comă indusă, în urma accidentului de schi suferit în Franţa, dar doctorii nu pot încă risca să îl scoată din această stare, scrie Bild.de, citat de gandul.info.

Medicii de la spitalul din Grenoble fac mai multe teste pentru a descoperi dacă Schumacher a rămas cu leziuni pe creier, în urma căzăturii şi a perioadei de comă induse. Aceştia i-au îndepărtat lui Schumacher o porţiune din craniu, din cauza presiunii în creştere.

În plus, medicii au început să facă teste pentru a afla dacă septuplul campion mondial la Formula 1 a rămas cu sechele în urma accidentului. Telegraph scrie că doctorii se tem ca Schumacher să nu facă hemoragie cerebrală sau infecţie. ``Doctorii vor să afle ce părţi ale creierului au fost lezate şi ce părţi funcţionează``, a declarat o sursă din spital.

Bild notează că Schumacher ar putea suferi şi alte complicaţii, cum ar fi o hemoragie craniană sau infecţii. Din acest motiv, medicii sunt rezervaţi şi spun că ar putea să îl mai ţină pe Schumacher în comă indusă câteva săptămâni sau chiar luni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
115

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
83

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
252

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...