Metodă inedită de protest a antrenorului FC Botosani, cand va mai fi arbitrat de Alexandru Tudor: "Mă duc înainte, ca să știu o treabă"

Metodă inedită de protest a antrenorului FC Botosani, cand va mai fi arbitrat de Alexandru Tudor: "Mă duc înainte, ca să știu o treabă"

Alexandru Tudor

FC Botoșani a contestat dur arbitrajul lui Alexandru Tudor de la meciul pierdut cu Steaua, scor 0-1, iar antrenorul Leo Grozavu a anunțat că va recurge la o formă de protest inedită în momentul cînd va mai fi arbitrat de arbitrul bucureștean.

"M-am gîndit la o formă de protest. Oriunde voi antrena, la Botoșani sau în altă parte, o să stau în tribună cînd mă arbitrează Tudor. Mă duc înainte, ca să știu o treabă. Așa, stau un meci în tribună. Altfel, dacă mă elimină el, voi fi nevoit să stau două etape de suspendare", a declarat Leo Grozavu pentru Libertatea.

...despre comisii: "Dacă o să mă cheme, nu o să mă prezint. Ce să caut acolo? Am zis ceva rău? Nu a văzut toată lumea ce s-a întîmplat acolo? Eu am de antrenat echipa, nu am timp de stat la comisii. Tudor a venit cu temă. El așa face mereu, încearcă să dea lecții pe unde se duce. El trasează cum să fie umflate mingile, cum să stea antrenorii pe bancă, el dictează să fie cerul albastru, el le știe pe toate. La meciurile mele, dă cartonașe din minutul 1".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

4.3 milioane de români stau degeaba. Din ajutorul social și alocații iau cât ar lua dacă ar munci cu ziua

astăzi, 08:08
114

Într-o ţară ca România, care se confruntă cu o uriaşă criză a forţei de muncă, peste 4 milioane de oameni apţi să lucreze preferă să stea cu mâinile în sân ş...

Congresul Național de Drumuri de la Iași s-a terminat cu o vizită de lucru pe drumul Târgu-Frumos - Botoșani

astăzi, 07:47
161

Congresul National de Drumuri si Poduri, organizat la Iasi, a reunit sute de specialisti din toata tara. Timp de patru zile, participantii au dezbatut subiecte de interes pentru infrastructura ru...

LUNI: Județul Botoșani, sub atenționare de COD GALBEN!

Duminică, 23 Septembrie 2018
3191

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de tip COD GALBEN, valabilă luni, 24 septembrie, între orele 10.00 - 23.00, zonele afectate fiind Oltenia, Moldov...