Metodă inedită de protest a antrenorului FC Botosani, cand va mai fi arbitrat de Alexandru Tudor: "Mă duc înainte, ca să știu o treabă"

Metodă inedită de protest a antrenorului FC Botosani, cand va mai fi arbitrat de Alexandru Tudor: "Mă duc înainte, ca să știu o treabă"

Alexandru Tudor

FC Botoșani a contestat dur arbitrajul lui Alexandru Tudor de la meciul pierdut cu Steaua, scor 0-1, iar antrenorul Leo Grozavu a anunțat că va recurge la o formă de protest inedită în momentul cînd va mai fi arbitrat de arbitrul bucureștean.

"M-am gîndit la o formă de protest. Oriunde voi antrena, la Botoșani sau în altă parte, o să stau în tribună cînd mă arbitrează Tudor. Mă duc înainte, ca să știu o treabă. Așa, stau un meci în tribună. Altfel, dacă mă elimină el, voi fi nevoit să stau două etape de suspendare", a declarat Leo Grozavu pentru Libertatea.

...despre comisii: "Dacă o să mă cheme, nu o să mă prezint. Ce să caut acolo? Am zis ceva rău? Nu a văzut toată lumea ce s-a întîmplat acolo? Eu am de antrenat echipa, nu am timp de stat la comisii. Tudor a venit cu temă. El așa face mereu, încearcă să dea lecții pe unde se duce. El trasează cum să fie umflate mingile, cum să stea antrenorii pe bancă, el dictează să fie cerul albastru, el le știe pe toate. La meciurile mele, dă cartonașe din minutul 1".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Când te doare capul și amorțește mâna stângă! VIDEO

astăzi, 09:20
571

Un tip merge la doctor:- Doctore, de la o vreme ma doare capul, imi trece un fior prin sira spinarii si-mi amorteste mana dreapta!- Bai baiete, e grav. Ai boala aia japoneza, tzeritzitzutzuka&hell...

La multi ani, DUMITRU NECŞANU!

astăzi, 08:12
240

Născut pe 17 octombrie 1948, Dumitru Necșanu mai întâi a trăit în poezie, apoi a adunat între paginile cărții poemele pe care le-a purtat prin lume. Și lumea lui Dumitru ...

Elevi botoşăneni descoperiţi cu păduchi!

astăzi, 07:44
1572

Triajul epidemiologic efectuat la începutul acestui an şcolar în unităţile de învăţământ din judeţul Botoşani a scos la iveală faptul că, în anul 2017, în...