Metodă inedită de protest a antrenorului FC Botosani, cand va mai fi arbitrat de Alexandru Tudor: "Mă duc înainte, ca să știu o treabă"

Metodă inedită de protest a antrenorului FC Botosani, cand va mai fi arbitrat de Alexandru Tudor: "Mă duc înainte, ca să știu o treabă"

Alexandru Tudor

FC Botoșani a contestat dur arbitrajul lui Alexandru Tudor de la meciul pierdut cu Steaua, scor 0-1, iar antrenorul Leo Grozavu a anunțat că va recurge la o formă de protest inedită în momentul cînd va mai fi arbitrat de arbitrul bucureștean.

"M-am gîndit la o formă de protest. Oriunde voi antrena, la Botoșani sau în altă parte, o să stau în tribună cînd mă arbitrează Tudor. Mă duc înainte, ca să știu o treabă. Așa, stau un meci în tribună. Altfel, dacă mă elimină el, voi fi nevoit să stau două etape de suspendare", a declarat Leo Grozavu pentru Libertatea.

...despre comisii: "Dacă o să mă cheme, nu o să mă prezint. Ce să caut acolo? Am zis ceva rău? Nu a văzut toată lumea ce s-a întîmplat acolo? Eu am de antrenat echipa, nu am timp de stat la comisii. Tudor a venit cu temă. El așa face mereu, încearcă să dea lecții pe unde se duce. El trasează cum să fie umflate mingile, cum să stea antrenorii pe bancă, el dictează să fie cerul albastru, el le știe pe toate. La meciurile mele, dă cartonașe din minutul 1".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani, sub Cod portocaliu de GER!

Duminică, 25 Februarie 2018
2813

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, sâmbătă, o atenţionare cod portocaliu de ger, care vizează Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia şi Dobrogea şi care intr...

Şi atunci a luat decizia de a numi "acasă" un metru în jurul corpului lui..

Duminică, 25 Februarie 2018
167

Când era tânăr, într-o vreme, era atât de sărac încât n-avea decât cărţile din raniţă şi hainele de pe el. Nu-l deranjau aceste lucruri, ori mai bine z...

Nikos Kazantzakis - FRATRICIZII

Duminică, 25 Februarie 2018
176

Romanul lui Kazantzakis îmi pare o imagine în oglindă a Evangheliei, deformată de apele tulburi ale realităţii apropiate, concrete, umane şi de imposibilitatea Omului de a conştienti...