Metodă inedită de protest a antrenorului FC Botosani, cand va mai fi arbitrat de Alexandru Tudor: "Mă duc înainte, ca să știu o treabă"

Metodă inedită de protest a antrenorului FC Botosani, cand va mai fi arbitrat de Alexandru Tudor: "Mă duc înainte, ca să știu o treabă"

Alexandru Tudor

FC Botoșani a contestat dur arbitrajul lui Alexandru Tudor de la meciul pierdut cu Steaua, scor 0-1, iar antrenorul Leo Grozavu a anunțat că va recurge la o formă de protest inedită în momentul cînd va mai fi arbitrat de arbitrul bucureștean.

"M-am gîndit la o formă de protest. Oriunde voi antrena, la Botoșani sau în altă parte, o să stau în tribună cînd mă arbitrează Tudor. Mă duc înainte, ca să știu o treabă. Așa, stau un meci în tribună. Altfel, dacă mă elimină el, voi fi nevoit să stau două etape de suspendare", a declarat Leo Grozavu pentru Libertatea.

...despre comisii: "Dacă o să mă cheme, nu o să mă prezint. Ce să caut acolo? Am zis ceva rău? Nu a văzut toată lumea ce s-a întîmplat acolo? Eu am de antrenat echipa, nu am timp de stat la comisii. Tudor a venit cu temă. El așa face mereu, încearcă să dea lecții pe unde se duce. El trasează cum să fie umflate mingile, cum să stea antrenorii pe bancă, el dictează să fie cerul albastru, el le știe pe toate. La meciurile mele, dă cartonașe din minutul 1".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Federația Sindicatelor din Administratia Nationala a Penitenciarelor: Liviu Dragnea ar trebui să ceară scuze victimelor infracțiunilor!

astăzi, 14:32
86

Domnul Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților și recent condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru infracțiuni de abuz în serviciu, a declarat că î...

Presa italiană ne bate obrazul pentru infractori, dar uită să spună despre un erou că e român!

astăzi, 13:43
332

Ieri, un român a ajuns erou în Italia după ce a salvat o persoană de la moarte. Televiziunile din Italia au "uitat" însă să spună că eroul este de fapt un român...

Rezultate finale: Județul Botoșani, procent de promovabilitate de 69,28% la Evaluarea Națională!

astăzi, 12:53
314

La nivelul județului Botoșani, din totalul de 3948 elevi înscriși la Evaluarea Națională, s-au prezentat 3760 (procent de 95,24%). Dintre cei care au susținut examenul, au obținut medii p...