Meci tensionat la Botosani! Marius Avram a acordat 4 cartonase rosii! Unde a gresit centralul? FOTO
SPORT

Meci tensionat la Botosani! Marius Avram a acordat 4 cartonase rosii! Unde a gresit centralul? FOTO
FC Botosani a incheiat la egalitate meciul cu Gaz Metan Medias, dupa o partida ce s-a terminat cu un scor alb, intr-un meci cu patru cartonase rosii acordate de centralul Marius Avram.

Primul cartonas galben acordat de Avram a fost in minutul 47, atunci cand intr-un duel cu Lullaku, fundasul central al Botosaniului, George Miron, a fost eliminat. Reluarile au aratat ca central partidei a gresit de doua ori. Initial fusese un fault asupra lui Golofca, nesanctionat de arbitru, dupa care in duelul cu Lullaku, Miron l-a tinut initial putin de mana, insa i-a dat drumul si i-a luat mingea cu o interventie foarte sigura, insa Lullaku a cazut, iar Avram a aratat cartonasul rosu.

Trei minute mai tarziu, Susnjar a fost si el elimnat, restabilindu-se egalitate numerica, dupa ce jucatorul oaspetilor l-a lovit cu cotul in figura pe Astafei. Reluarile tv au aratat ca Astafei l-a tinut de tricou pe Susnjar, iar jucatorul Gazului a reactionat si l-a lovit in figura.

In minutul 58, FC Botosani a primit cel de-al doilea cartonas rosu, dupa ce Golofca a simulat un fault si a primit al doilea cartonas galben. La aceasta faza Marius Avram a procedat corect, reluarile aratand ca nu a existat contact intre Golofca si fundasul advers.

In prelungirile partidei, Marius Avram a acordat si al patrulea cartonas rosu, pe care l-a vazut Zaharia, dupa ce a oprit un contraatac al botosanenilor. A vazut al doilea cartonas galben si implicit pe cel rosu. 























 

 

Spune-ne opinia ta