Meci pe Municipal, supravegheat de jandarmii de la Bacău

FC Botoşani, locul 8 în clasamentul Ligii I, întâlneşte formaţia FC Voluntari, ocupanta locului 14, luni, într-un meci ce se va desfăşura începând cu ora 17:00, pe Stadionul Municipal. Spectatorii sunt sfătuiţi să ajungă din timp la stadion.

Meci pe Municipal, supravegheat de jandarmii de la Bacău

   Foto: Facebook FC Botoşani

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău va asigura, în sistem integrat, măsurile specifice de protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal, în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoșani, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Botoșani, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoșani şi Poliţia Locală a municipiului Botoșani.

RECOMANDĂM SPECTATORILOR:

Pentru evitarea disconfortului şi aglomerărilor de persoane este de preferat ca prezentarea la stadion să se facă din timp, având în vedere faptul că accesul va fi permis începând cu ora 15:00.
Pentru buna desfăşurare a acestei partide de fotbal, cetăţenii trebuie sã respecte mãsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul bazei sportive.
Pentru protecția împotriva intemperiilor, recomandăm folosirea pelerinelor de ploaie, deoarece accesul în stadion cu umbrele este interzis.
La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţã, spectatorii au obligaţia de a prezenta documentele de acces şi actele de identitate şi, după caz, materialele de recuzită vizuală pentru evenimentul sportiv, aflate asupra lor.

Sunt interzise:
-accesul persoanelor cărora le-a fost interzisă intrarea la asemenea genuri de manifestări, al persoanelor care se află în stare vădită de ebrietate sau se află, în mod evident, sub influenţa substanţelor halucinogene,
-al persoanelor care au asupra lor băuturi alcoolice, arme şi muniţii de orice fel, făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, dispozitive pentru şocuri electrice, substanţe toxice, halucinogene, iritant lacrimogene ori paralizante, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale, şişuri, castete ori alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere ori lovire,
-precum şi al persoanelor care au asupra lor mijloace de publicitate vizuală prin care se transmit mesaje cu conţinut obscen sau care incită la denigrarea ţării, la xenofobie, la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, indiferent pe ce suport ar fi inscripţionate.

Mulţumim spectatorilor pentru modul civilizat în care au înţeles să se bucure de sportul favorit până acum şi pentru încrederea cu care au apelat la noi de fiecare dată când a fost necesar.

Comunicat de presă- Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum votează românii pe regiuni și în funcție de rural/urban

astăzi, 09:03
59

Centrul de Sociologie Urbană și Regională (CURS) a dat publicității un Infografic având la bază date din ultimul sondaj de tip Omnibus (ianuarie-februarie). PSD domină autoritar în ...

Triodul, cale spre Înviere - VIDEO

astăzi, 08:53
28

Incepand cu Duminica "Vamesului si a Fariseului" (17 februarie 2019) vom intra in perioada Triodului, o etapa premergatoare Sfintelor Pasti. Denumirea de "triod" vine de la cartea ...

C. T. Popescu: Simona Halep a pierdut după un truc al lui Mertens. În mod evident a fost o prefăcătorie

Sâmbătă, 16 Februarie 2019
531

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a fost învinsă, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-3, de belgianca Elise Mertens, locul 21 WTA, în finala turneului de categorie Premier de la...