Meci incredibil făcut de Ngadeu la Cupa Africii pe Națiuni! A adus victoria Camerunului cu primul gol la națională! VIDEO
SPORT

Cel mai iubit fotbalist strain care a jucat la FC Botosani, Michael Ngadeu, a marcat primul sau gol intr-un meci oficial pentru nationala Camerunului si a adus victoria nationalei sale in partida cu Guinea-Bissau, la Cupa Africii pe Natiuni 2017.

Meci incredibil făcut de Ngadeu la Cupa Africii pe Națiuni! A adus victoria Camerunului cu primul gol la națională! VIDEO

   Foto: sportal.co.nz

Fostul capitan al botosanenilor a jucat intreaga partida si a avut o contributie decisiva la castigarea partidei.

Guinea-Bissau a deschis scorul in minutul 13 prin Piqueti si daca la aceasta faza se poate spune ca atacantul a trecut oarecum usor de Ngadeu, "Misu" s-a revansat in restul partidei.

In startul primei reprize, Ngadeu a sutat puternic de la aproape 20 de metri, insa mingea a trecut pe langa poarta. In minutul 54, Guinea-Bissau se putea desprinde la 2-0, insa mingea trimisa cu lob peste portar a fost scoasa de pe linia portii de actualul jucator al Slaviei Praga.

Camerunul a reusit egalarea in minutul 61, prin Siani, care a trimis o torpila din afara careului. Peste 18 minute, Michael Ngadeu-Ngajiu, care dupa golul egalizator a jucat in fata celor trei fundasi, a reusit sa marcheze golul victoriei, dupa un sut trimis la coltul scurt.

In nationala Camerunului a mai jucat un fotbalist trecut prin Liga 1 si anume Collins Fai, care a jucat la Dinamo Bucuresti.

In urma acestei victorii, Camerun conduce grupa A cu 4 puncte, in timp ce tara gazda, Gabon, are 2 puncte, la fel ca Burkina Faso, in timp ce Guinea-Bissau a ramas cu un punct.

 
 

 

Spune-ne opinia ta