LPF: Cabrera si Dimitrov in TOP 10 cei mai buni debutanti din Liga 1

LPF: Cabrera si Dimitrov in TOP 10 cei mai buni debutanti din Liga 1

 Radoslav Dimitrov  Ionut Tabultoc

În primele 23 de etape ale Ligii 1 Orange au evoluat 79 de debutanți, 25 autohtoni şi 54 străini. Site-ul LPF a selectat 10 astfel de jucători, care au impresionat încă din primul lor sezon în Liga 1 Orange.

In acest top se afla si doi jucatori de la FC Botosani, fiind vorba despre argentinianul Gonzalo Cabrera si bulgarul Radoslav Dimitrov. 

"Fundaşul dreapta bulgar s-a impus ca titular încă de la începutul sezonului. S-a remarcat prin desele urcări în atac, în urma cărora a oferit pase utile colegilor. A marcat un gol şi a bifat 5 pase decisive.", scrie LPF.ro despre Dimitrov. "Argentinianul crescut de Boca Juniors şi-a arătat clasa în special în a doua parte a sezonului, atunci când a avut un rol important în redresarea echipei moldave. În 20 de jocuri, acesta a marcat 3 goluri şi a oferit o pasă decisivă.", sunt cuvintele care-l descriu pe Cabrera.

TOP 10 cei mai buni debutanti (LPF):


Harlem-Eddy Gnohere (Dinamo / 27 ani) 
Cristian Lopez (CFR Cluj / 26 ani)
Javier Hernandez (Poli Timişioara / 26 ani)
Adrian Bălan (FC Voluntari / 25 ani)
Gonzalo Cabrera (FC Botoşani / 26 ani)
Ovidiu Popescu (Poli Timişoara / 21 ani)
Radoslav Dimitrov (FC Botoşani / 27 ani) 
Miha Mevlja (Dinamo / 25 ani)
Abdellah Zoubir (Petrolul / 24 ani)
Mihai Voduţ (FC Voluntari / 21 ani)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

astăzi, 21:45
56

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

astăzi, 20:55
375

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

astăzi, 20:30
90

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...