LOVITURA pe piata media! A luat în exclusivitate drepturile TV pentru Champions League şi Europa League!

LOVITURA pe piata media! A luat în exclusivitate drepturile TV pentru Champions League şi Europa League!
Telekom Romania Communications a cîştigat drepturile exclusive pentru TV, online si aplicaţii mobile ale UEFA Champions League şi ale UEFA Europa League, pentru perioada 2015-2018.

Dintre canalele de televiziune cu plată din România, cele DolceSport vor fi singurele care vor difuza cele mai importante competiţii fotbalistice intercluburi din Europa! Cele mai mari staruri ale fotbalului mondial vor putea fi văzute, în următoarele 3 sezoane, în meciurile transmise pe toate canalele Dolce Sport), dar şi prin platforma Telekom TV Web & Mobile.

Drepturile includ difuzarea tuturor meciurilor, inclusiv SuperCupa Europei, în direct sau în reluare, precum şi rezumatele de la miezul nopţii din fiecare competiţie şi magazinele săptămînale.

"Ne bucurăm să aducem încă o veste bună pentru microbişti în preajma sărbătorilor de iarnă. Ne-am propus de la început să construim un canal de sport de calitate, de aceea UEFA Champions League şi UEFA Europa League au fost în oferta noastră încă de la apariţia Dolce Sport, în 2010. Prin intermediul platformei Telekom TV Web & Mobile, clienţii noştri se pot bucura de o experienţă nouă şi unică urmărind meciurile celor două competiţii internaţionale – de oriunde, pe orice tip de ecran şi exclusiv pe Dolce Sport", a declarat Vlad Enăchescu, directorul general al Dolce Sport.

Opţiunea "free to air" destinată posturilor fără plată a fost achiziţionată de Pro TV. Astfel, postul din Pache Protopopescu va transmite în fiecare zi de marţi şi miercuri cel mai important meci al zilei din Liga Campionilor, iar joi va face acelaşi lucru, dar cu o partidă din Liga Europa.

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Expoziția „Sacrul în artă” la Muzeul ”Ștefan Luchian” din Ștefănești!

astăzi, 13:29
10

Într-o perioadă cu profunde valențe spirituale, demersul expozițional devine un gest firesc de pioșenie în fața divinității, concretizat prin aducerea în fața publicului a un...

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
148

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
27

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...