Botosaneanul Florin Andone, rezerva in meciul cu FC Barcelona (0-5) ! VIDEO cu golurile!

Botosaneanul Florin Andone, rezerva in meciul cu FC Barcelona (0-5) ! VIDEO cu golurile!
Florin Andone, tanarul fotbalist nascut in comuna Vorona din judetul Botosani a trait aseara clipe de neuitat pe stadionul Camp Nou din Barcelona, acolo unde echipa sa, CF Cordoba, a evoluat in cadrul etapei a 16-a din Primera Division.

Florin Andone a fost chemat de la echipa a doua a clubului si a prins lotul de 18 jucatori pentru acest meci cu Messi, Iniesta sau Suarez.

Desi nu a avut trimis in teren de antrenorul sau, Florin Andone s-a declarat multumit de faptul ca tehnicianul Cordobei ii da inceredere, fiind a a treia convocare la echipa mare a clubului.

Revenind la meciul de pe Camp Nou, FC Barcelona s-a impus cu scorul de 5-0, facand un adevarat spectacol. Pedro, Suarez, Pique si Messi (2) sunt marcatorii acestei partide.

Florin Andone, atacantul român de 21 de ani, cumpărat astă vară de la Villarreal, a evoluat până acum doar la echipa a doua, Cordoba B, unde a înscris două goluri, dar asta doar pentru că a fost accidentat o bună perioadă de timp.

De la revenirea pe teren, antrenorul Miroslav Djukic l-a chemat de mai multe ori la antrenamentele primei echipe și a rămas plăcut impresionat de jocul său. La inceputul lunii l-a folosit chiar într-un meci amical cu Malaga, câștigat cu 2-0 de Cordoba, iar românul a marcat unul dintre cele două goluri.

La meciul de la Bilbao, cu Athletic, Djukic l-a trecut în lot pe Andone, dar nu l-a folosit deloc pe durata partidei. Asta și poate pentru că oaspeții au marcat repede, prin Ghilas (23), după care au conservat avantajul până la final.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
205

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
454

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
131

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...