LIVE SCORE: FC Botoşani- Gaz Metan Mediaş 0- 0! Fiecare echipă cu punctul ei! FOTO
SPORT

Sunt dificile meciurile în care jucătorii FC Botoşani îl au în spate pe Leo Grozavu, actualul antrenor, şi în faţă pe Cristi Pustai, profesorul de matematică apreciat de suporterii botoşăneni. Cu toate acestea, astăzi trebuie să smulgă cele trei puncte în joc, pe Municipalul botoşănean.

LIVE SCORE: FC Botoşani- Gaz Metan Mediaş 0- 0! Fiecare echipă cu punctul ei! FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Duminică după-amiază, Stadionul Municipal!
Pentru Leo Grozavu este primul meci acasă, la locul lui, pe bancă, după cele două etape de suspendare pe care le-a petrecut în tribune, cu telefonul la ureche. Este condamnat, alături de elevii săi, la victorie în acest meci, în condiţiile în care FC Botoşani ocupă locul IV în clasamentul Play-out-ului, cu 26 de puncte şi vine după o serie de trei remize consecutive. Ultima victorie a echipei antrenate de Leo Grozavu a fost obținută acasă cu FC Voluntari.

De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș este pe locul al treilea în play-out, cu 30 de puncte, la un punct în spatele liderului Poli Iași, iar cu o victorie astăzi poate deveni lider, cel puțin pentru câteva ore, până la meciul ieșenilor cu Pandurii.

Pentru acest meci, Leo Grozavu contează pe: Alberto Cobrea, Răzvan Tincu, Andrei Miron, Sergiu Popovici, Andrei Burcă, Gabriel Vaşvari (cpt.), Mihai Bordeianu, Lorand Fulop, Cătălin Golofca, Mihai Roman şi Robert Elek.
Pe banca de reverze vor fi Raul Avram, Alin Cârstocea, Laurenţiu Buş, Andrei Patache, Benjamin Kuku, Andrei Hergheligiu şi Nicolae Muşat.

Cristi Pustai va începe meciul cu: Alexandru Greab, Valentin Creţu, Jasmin Trtovac, Ionuţ Buzean, Roberto Romeo, Radu Zaharia, Cristian Danci, Ovidiu Bic, Sabin Lupu, Alexandru Munteanu şi Eric de Oliveira Pereira (cpt.)
Rezerve vor fi: Răzvan Pleşca, Dario Rugasevic, Bernard Onanga, Cătălin Petre, Alexandru Curtean, Daniel Sikorski, Alexandru Buziuc.

Gaz Metan a venit la Botoşani cu 12 suporteri, direcţionaţi de stewarzi în sectorul oaspeţilor.

Meciul a început!

O primă repriză în care botoşănenii lui Grozavu nu au reuşit să-şi valorifice ocaziile şi în care Robert Elek a dat dovadă de ne-inspiraţie
. Mediaşul a început să mişte abia pe la finalul primului mitan, dar degeaba.

Prima repriză a meciului FC Botoşani- Gaz Metan Mediaş s-a încheiat cu 0-0.

A început cea de-a doua repriză.

Meciul s-a încheiat, a patra întâlnire consecutivă dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş se încheie cu scorul de 0-0. Înainte de fluierul arbitrului, Vaşvari se pregătea de o lovitură liberă, dar nu a mai apucat să o bată. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Handbal de divizia A la Polivalentă: CSM Botoșani-CSU Târgoviște

astăzi, 09:54
21

Iubitorii sportului botoșănean sunt invitați să susțină echipa locală de handbal masculin care, în acest weekend, va juca acasă împotriva formației târgoviștene.Meciul ...

Mihai Sîrbu rămâne la cârma Filarmonicii botoșănene!

astăzi, 09:37
38

Consilierii locali vor decide, la finalul acestei luni, dacă Mihai Sîrbu va conduce mai departe Filarmonica Botoșani. Mihai Sîrbu nu are, însă, emoții, întrucât ...

Olimpiu Moruțan a înscris în meciul România-Serbia, finalizat cu o victorie categorică a tricolorilor!

astăzi, 09:02
71

Reprezentativa de juniori a României a debutat, miercuri, cu o victorie categorică, 4-0 (2-0) cu Serbia. Partida s-a disputat pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploieşti, în ...