LIVE SCORE: FC Botoşani- Gaz Metan Mediaş 0- 0! Fiecare echipă cu punctul ei! FOTO
SPORT

Sunt dificile meciurile în care jucătorii FC Botoşani îl au în spate pe Leo Grozavu, actualul antrenor, şi în faţă pe Cristi Pustai, profesorul de matematică apreciat de suporterii botoşăneni. Cu toate acestea, astăzi trebuie să smulgă cele trei puncte în joc, pe Municipalul botoşănean.

LIVE SCORE: FC Botoşani- Gaz Metan Mediaş 0- 0! Fiecare echipă cu punctul ei! FOTO

   FOTO: Ştiri.Botoşani.Ro

Duminică după-amiază, Stadionul Municipal!
Pentru Leo Grozavu este primul meci acasă, la locul lui, pe bancă, după cele două etape de suspendare pe care le-a petrecut în tribune, cu telefonul la ureche. Este condamnat, alături de elevii săi, la victorie în acest meci, în condiţiile în care FC Botoşani ocupă locul IV în clasamentul Play-out-ului, cu 26 de puncte şi vine după o serie de trei remize consecutive. Ultima victorie a echipei antrenate de Leo Grozavu a fost obținută acasă cu FC Voluntari.

De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaș este pe locul al treilea în play-out, cu 30 de puncte, la un punct în spatele liderului Poli Iași, iar cu o victorie astăzi poate deveni lider, cel puțin pentru câteva ore, până la meciul ieșenilor cu Pandurii.

Pentru acest meci, Leo Grozavu contează pe: Alberto Cobrea, Răzvan Tincu, Andrei Miron, Sergiu Popovici, Andrei Burcă, Gabriel Vaşvari (cpt.), Mihai Bordeianu, Lorand Fulop, Cătălin Golofca, Mihai Roman şi Robert Elek.
Pe banca de reverze vor fi Raul Avram, Alin Cârstocea, Laurenţiu Buş, Andrei Patache, Benjamin Kuku, Andrei Hergheligiu şi Nicolae Muşat.

Cristi Pustai va începe meciul cu: Alexandru Greab, Valentin Creţu, Jasmin Trtovac, Ionuţ Buzean, Roberto Romeo, Radu Zaharia, Cristian Danci, Ovidiu Bic, Sabin Lupu, Alexandru Munteanu şi Eric de Oliveira Pereira (cpt.)
Rezerve vor fi: Răzvan Pleşca, Dario Rugasevic, Bernard Onanga, Cătălin Petre, Alexandru Curtean, Daniel Sikorski, Alexandru Buziuc.

Gaz Metan a venit la Botoşani cu 12 suporteri, direcţionaţi de stewarzi în sectorul oaspeţilor.

Meciul a început!

O primă repriză în care botoşănenii lui Grozavu nu au reuşit să-şi valorifice ocaziile şi în care Robert Elek a dat dovadă de ne-inspiraţie
. Mediaşul a început să mişte abia pe la finalul primului mitan, dar degeaba.

Prima repriză a meciului FC Botoşani- Gaz Metan Mediaş s-a încheiat cu 0-0.

A început cea de-a doua repriză.

Meciul s-a încheiat, a patra întâlnire consecutivă dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş se încheie cu scorul de 0-0. Înainte de fluierul arbitrului, Vaşvari se pregătea de o lovitură liberă, dar nu a mai apucat să o bată.



















 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
212

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
136

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
214

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...