LIGA 3: Remiza obtinuta in ultimele minute de FCM Dorohoi, in prima etapa din retur - CLASAMENT

LIGA 3: Remiza obtinuta in ultimele minute de FCM Dorohoi, in prima etapa din retur - CLASAMENT
FCM Dorohoi a scos un egal in ultimele 10 minute ale partidei de la Pascani, din prima etapa a returului Ligii a III-a de fotbal.

Kosarom Pascani - FCM Dorohoi s-a terminat 2-2, dupa ce gazdele au condus cu 2-0.

Pascanenii au deschis scorul in minutul 28, iar in minutul 55 au reusit sa duca scorul la 2-0. FCM Dorohoi a reusit egalarea in doar 3 minute.

In minutul 82, Alexandru Marin a fost faultat in careu, iar Eduard Sandu a marcat pentru 2-1. In minutul 85, noul varf al dorohoienilor Alexandru Marin a reusit egalarea cu o lovitura de cap din 6 m.

Clasament:

1. Petrotub Roman ~ 28 p
2. FCM Dorohoi ~ 26 p
3. Ştiinţa Miroslava ~ 25 p
4. CSM Moineşti ~ 25 p
5. Kosarom Paşcani ~ 25 p
6. Cetatea Târgu Neamţ ~ 24 p
7. Bucovina Pojorâta ~ 19 p
8. Ceahlăul II Piatra Neamţ ~ 15 p
9. Sporting Suceava ~ 15 p
10. Aerostar Bacău ~ 10 p
11. Bucovina Rădăuţi ~ 8 p

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
19

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
62

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
549

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...