LIGA 3: Meci NEBUN la Darabani, in fata echipei lui Cristi Popovici! Gazdele aveau 3-0 in minutul 60, insa ce a urmat a fost de cosmar!
SPORT

Sanatatea Darabani si Aerostar Bacau au oferit un meci spectaculos, in cadrul etapei a III-a din Liga a III. Experienta tehnicianului Cristi Popovici, cel care a promovat-o pe FC Botosani in Liga 1, s-a vazut pe finalul meciului de la Darabani.

LIGA 3: Meci NEBUN la Darabani, in fata echipei lui Cristi Popovici! Gazdele aveau 3-0 in minutul 60, insa ce a urmat a fost de cosmar!

   foto: darabaneni.ro

Darabanenii au deschis scorul Răzvan Halaicu dupa numai dupa trei minute de joc. Cu doi fosti jucatori in primul „11”, Catalin Vraciu si Tudor Tudorache, bacauanii au revenit in joc si au pus presiune pe poarta aparata de Andrei Brasoveanu, insa portarul gazdelor a fost in mare forma.

Cei 300 de spectatori din tribuna arenei din Darabani s-au bucurat din nou dupa doar doua minute de la startul reprizei a doua, dupa ce Adrian Cososchi a marcat pentru 2-0. Fotbalistul crescut de CSS Botosani, Bogdan Melinte, i-a dus in extaz pe spectatorii darabeneni dupa ce a marcat pentru un neasteptat 3-0.

Mai era jumatate de ora din meci si nimeni nu avea sa prevada ce se va intampla. Lipsa de experienta si caderea fizica a a echipei gazda au facut ca Darabaniul sa scape victoria printre degete. In doar doua minute, fostul atacant al celor de la FC Botosani, Catalin Vraciu, a dus scorul la 3-2, dupa o ”dubla” reusita in minutele 64 si 66.


In minutul 74, trebuna darabaneana a fost redusa la tacere de Razvan Adascalitei, fotbalistul bacaunilor reusind sa marcheze pentru 3-3. Urmatoarele 20 de minute au fost de cosmar pentru Sanatatea Darabani, oaspetii atacand din toate colturile pentru a obtine cele trei puncte. N-a fost sa fie, iar cele doua formatii au obtinut cate un punc.


ACS Sănătatea: Andrei Braşoveanu, Adelin Arăpaşu, Dan Lungu, Adrian Cososchi, Bogdan Lumaicu, Adrian Stîncă, Alexandru Stancoschi, Adrian Ghiorghiciuc, Răzvan Halaicu, Bogdan Melinte, Robert Grumezescu. 

CS Aerostar Bacău: Alexandru Hărăguţă, Bogdan Ardei, Ionuţ Mihălăchioae, Vasilică Mihaeş, Cătălin Oanea, Răzvan Adăscăliţei, Răzvan Istrate, Ionuţ Chirilă, Alex Sahru, Tudor Tudorache, Cătălin Vraciu. 

 

Spune-ne opinia ta