Sănătatea Darabani a promovat în Liga a III-a! Răzvan Cărăbuș a fost omul meciului retur!
SPORT

Campioana Ligii a IV-a din judetul Botosani a reusit, sambata seara, o promovare istorica in Liga III-a, dupa ce a invins in meciul retur, cu scorul de 4-3, pe bacauanii de la Viitorul Curita. In tur scorul a fost 1-0 pentru darabaneni.

Sănătatea Darabani a promovat în Liga a III-a! Răzvan Cărăbuș a fost omul meciului retur!

Sănătatea a reuşit să deschidă scorul după o ieşire greşită la offsaid a gazdelor de care a profitat atacantul Răzvan Cărăbuş, în minutul 6. După numai două, minute acelaşi Cărăbuş a dublat avantajul oaspeţilor, şi tot el a realizat hattrickul în minutul 15.

În minutul 32, gazdele au redus din handicap, după ce dărăbănenii au pierdut foarte uşor un balon în apărare, iar Silviu Socaciu l-a învins pe Alin Andruş de la marginea careului. Acelaşi Socaciu a ratat neverosimil în minutul 38, iar Adrian Cososchi i-a salvat pe darabeneni, atunci cand a scos de pe linia porţii.


(foto: darabeneni.ro)

În minutul 50, gazdele au trimis mingea în bara transversală a porţii lui Alin Andruş, balonul a revenit, iar Ştefan Irimia a împins mingea cu capul în plasa porţii oaspeţilor. Era 2-3, iar 10 minute mai târziu Răzvan Cărăbuş a avut ocazia desprinderii, dar a fost deposedat în ultimul moment.

"Luptăm şi câştigăm!" striga galeria din cel mai nordic oraş al României. În minutul 72, la o greşeală la marcaj în apărarea dărăbănenilor, Bogdan Corman a reusit sa restabileasca egalitatea pe tabelă. Era scorul 3-3, dar gazdele mai aveau nevoie inca de doua goluri pentru promovare. Gazdele au rămas în inferioritate numerică după eliminarea lui Bogdan Corman, iar oaspeţii marcheaza golul victoriei, prin Adrian Ghiorghiciuc, în minutul 82.

sursa: darabaneni.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
123

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
35

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
249

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...