LIGA 1: CFR rămîne fără 24 de puncte! Comisia a respins recursul clujenilor

LIGA 1: CFR rămîne fără 24 de puncte! Comisia a respins recursul clujenilor
Comisia FRF a judecat în regim de urgenţă recursul făcut de cei de la CFR împotriva deciziei iniţiale de depunctare, dar a păstrat hotărîrea. De asemenea, CFR a primit şi interdicţie la transferuri pentru următoarele două perioade.

Astfel, clujenii rămîn fără 24 de puncte şi cad de pe locul 2 pe ultima poziţie a clasamentului, avînd doar 10 puncte. Singura cale de atac pentru clubul ardelean este acum TAS.

Depunctarea a venit ca urmare a neplăţii salariilor către cinci jucători. Feroviarii au avut cel mai mult de suferit din cauza lui Vasile Maftei, în cazul fundaşului fiind pierdute 8 puncte. Ionel Stana, Laszlo Sepsi, Claudiu Voiculeţ şi Ioan Hora au costat-o şi ei cîte 4 puncte.

Stana, adus în vara lui 2014 de la Ceahlăul, a apucat să joace un singur meci pentru CFR, în Cupa Ligii, după care a ajuns la Săgeata Năvodari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veste de la APIA Botoșani: În atenția fermierilor!

astăzi, 09:02
34

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Centrul Judetean Botosani informează că începând de astăzi, 20.02.2018, va efectua plata ajutorului de stat pentru reduce...

Bebeluş în stare gravă, după ce s-a înecat cu lapte

astăzi, 08:42
479

Micuța a fost adusă la Spitalul Municipal Dorohoi şi la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator, fiind nevoie de manevre de resuscitare. Din păcate, însă, privarea crei...

Comunicat - Huncă, deputat PSD: "Avem nevoie de adaptarea serviciilor de consiliere și orientare profesională din sistemul de învățământ la oferta ocupaţională de pe piața piaţa muncii"

astăzi, 08:35
29

Parlamentarul social-democrat botoșănean Mihaela Huncă a declarat astăzi că orientarea în carieră nu se poate rezuma la asistarea unor momente în alegerea profesiei, ci trebuie să d...