Leo Grozavu: "Trebuie să intrăm încrezători în teren"
SPORT

FC Botosani va juca duminica dupa-amiaza, incepand cu ora 17:30, pe teren propriu cu cei de la Concordia Chiajna.

Leo Grozavu: "Trebuie să intrăm încrezători în teren"

Antrenorul botosanenilor spune ca jucatorii sai trebuie sa intre increzatori pe teren si vor face totul pentru a castiga meciul cu echipa lui Dan Alexa.

"Chiajna nu a făcut schimbări masive la nivelul lotului în această pauză competiţională, ceea ce le poate oferi un avantaj în sensul că sunt foarte omogeni. E o echipă cu jucători valoroşi, cu multă experienţă, dar eu cred că, în momentul de faţă, entuziasmul nostru, ambiţia noastră, ne poate face să câştigăm acest meci. Trebuie să intrăm încrezători în teren. Nu vreau să avem o presiune suplimentară, dar ne vom strădui să facem tot ce depinde de noi pentru a câştiga partida. Suporterii vreau să fie satisfăcuţi de ceea ce arată jucătorii în teren. Şi marile echipe ale lumii mai pierd, dar atunci când pierzi e important să o faci cu demnitate şi sunt convins că grupul care este acum la Botoşani nu va ieşi niciodată de pe teren fără să dea totul", a spus Leo Grozavu.

Pretul biletelor la FC Botosani - Concordia Chiajna este de 15 lei, intrare generala, iar biletele poti fi achizitionate si in ziua meciului, incepand cu ora 12:00.

 

Spune-ne opinia ta