Leo Grozavu: "Nu mergem la Ploiesti in excursie". Doi suspendati si cel putin doi accidentati!

Leo Grozavu: "Nu mergem la Ploiesti in excursie". Doi suspendati si cel putin doi accidentati!
FC Botosani va intalni, luni seara, pe Petrolul Ploiesti, intr-un meci din cadrul etapei a 29-a din Liga 1.

Tehnicianul botosanenilor, Leo Grozavu, este constient ca il va astepta la Ploiesti un meci dificil, dar spune ca nu va merge acolo doar in excursie.

"Este un joc de campionat la una din cele mai bune echipe, o echipa cu jucatori foarte valorosi. Au un public extraordinar cu o atmosfera adevarata. Speram sa ne ridicam la inaltimea adversarului. Stiu ca ne asteapta un meci dificil pentru ca ei au primit foarte putine goluri pe teren propriu. Nu mergem la Ploiesti in excursie ca sa vedem stadionul si atat. Vom face tot posibilul sa culegem ceva. Ne asteapta o partida dificila, dar si noi am demonstrat ca nu suntem atat de usor de rapus.", a declarat Leo Grozavu.

In partida de luni, FC Botosani nu va putea miza pe Hadnagy (accidentat), Puri (accidentat), Oltean (suspendat) si Codoban (suspendat), dar si Patache este incert, el suferind o usoara accidentare la meciul amical cu Luceafarul Mihai Eminescu.

"Avem niste probleme de lot ca niciodata. Avem doi jucatori suspendati, cel putin doi accidentati, ca sa nu spun si incerti altii dintre ei, dar putem forma un lot in asa fel incat sa ne prezentam la meci.", a spus Grozavu.

Meciul de pe stadionul "Ilie Oana" va incepe de la ora 21:00 si va fi in direct pe DigiSport 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...