Leo Grozavu: "Întâlnim una dintre finalistele Cupei României, dar asta pe noi ne mobilizează"
SPORT

Dupa calificarea in finala Cupei Romaniei, FC Voluntari va primi vizita celor de la FC Botosani, in cadrul etapei a 11-a din Play-Out-ul Ligii 1. 

Leo Grozavu: "Întâlnim una dintre finalistele Cupei României, dar asta pe noi ne mobilizează"

Partida va avea loc duminica, incepand cu ora 13:00, iar antrenorul Leo Grozavu vrea sa plece neinvins de pe stadionul ilfovenilor.

"Trebuie să câștigăm acest meci pentru a lua o opțiune serioasă macar pentru locul 9. Nu va fi o partidă ușoară, știm cu toții că Voluntariul este o echipă cu jucători valoroși în componență, dar ca de fiecare dată, orice adversar care vrea să ne învingă trebuie să transpire serios. Vom dori să câștigăm sau să obținem cât mai multe de la acest joc. Suntem pe final de campionat și există o stare de oboseală. Toată lumea știe că ne confruntăm cu anumite probleme și de ordin fizic, pentru că avem mulți accidentați, dar indiferent ce se întâmplă, jucătorii care sunt pe teren pot da totul pentru a obține cât mai mult de la acest meci. Întâlnim una dintre finalistele Cupei României, dar asta pe noi ne mobilizează. Ei aveau de apărat un  1-0 din meciul tur și era clar că în primul rând vor dori să blocheze echipa adversă să înscrie. Noi avem o serie de meciuri în care nu am mai pierdut și sunt încrezător în același timp, pentru că băieții la ultimul joc mi-au dat încredere prin evoluția pe care au avut-o.", a declarat antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta