Leo Grozavu: "Dinamo nu ne va aștepta cu flori, însă Contra nu poate face minuni" - VIDEO
SPORT

Schimbarea antrenorului celor de la Dinamo Bucuresti i-a pus in garda pe jucatorii de la FC Botosani, care se asteapta la un meci dificil pe National Arena, mai ales ca jucatorii vor dori sa demonstreze noului antrenor ca au valoare de Dinamo.

Leo Grozavu: "Dinamo nu ne va aștepta cu flori, însă Contra nu poate face minuni" - VIDEO

Leo Grozavu este convins ca dinamovistii nu-i vor astepta cu flori la Bucuresti, insa crede ca antrenorul Cosmin Contra nu poate face minuni la echipa in cateva zile.

"Ne asteptam sa facem o partida buna, un joc bun, ca sa scoatem puncte. Tinand cont de ultimele evenimente, nu va fi un meci usor. Au pierdut ultimele doua jocuri si sansele lor de a se califica in Play-Off au scazut considerabil si mai mult ca sigur ca nu ne vor astepta cu flori. Va fi o partida dificila, dar si noi venim dupa un meci bun impotriva unei echipe bune si ne dorim sa scoatem cat mai mult posibil din acest joc. Schimbarile de antrenori, pe teremen scurt, pot produce aduce ceva pozitiv. Toti jucatorii vor incerca sa dea totul ca sa demonstreze noului antrenor ca merita sa joace. Chiar daca noul antrenor Cosmin Contra este un fost jucator dinamovist, este si un antrenor care a demonstrat, dar are nevoie de ceva timp ca sa-i cunoasca pe jucatori si in cele cateva zile nu poate face minuni.", a declarat antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu.

Partida dintre Dinamo si FC Botosani se va juca luni seara, incepand cu ora 20:30, in direct pe Digisport 1, Dolcesport 1 si Look.

Video cu toate declaratiile lui Leo Grozavu:

 

Spune-ne opinia ta