Leo Grozavu, inaintea partidei cu Otelul Galati: "Imi doresc sa castig jocul, chiar daca ne asteapta un meci dificil"

Leo Grozavu, inaintea partidei cu Otelul Galati: "Imi doresc sa castig jocul, chiar daca ne asteapta un meci dificil"
FC Botosani va juca duminica, 4 mai, incepand cu ora 17:00, pe stadionul "Municipal", impotriva celor de la Otelul Galati, intr-un meci din cadrul etapei cu numarul 30 din Liga 1.

Antrenorul botosanenilor, Leo Grozavu, spune ca echipa nu este condamnata la victorie pentru ca deocamdata FC Botosani este pe locul 8 in clasament.

"Noi nu suntem condamnati deloc. In iarna toata lumea era speriata, iar acum, cu sase etape inainte de final suntem intr-o situatie, nu pot sa spun linistita, dar nici foarte grea. Ne asteapta jocuri dificile, dar nu suntem in postura de a ne impacienta. Baietii sunt constienti de importanta jocurilor care mai sunt de disputat. Tinand cont ca suntem la primul impact cu Liga 1, mai avem de acumulat multa experienta, mai ales la meciurile din deplasare, cu echipele puternice. Asta nu inseamna ca nu am incredere in baieti, mai ales pe teren propriu, unde am demonstrat ca atunci cand avem publicul in spate avem evolutii bune", a declarat Leo Grozavu.

Acesta a mai precizat ca partida cu Otelul Galati va fi una foarte dificila, tinand cont ca oaspetii de duminica sunt pe primul loc retrogradabil.

"Am demonstrat ca jucam fiecare  pe teren. Eu am incredere in baieti. Cei de la Otelul sunt in zona periculoasa a clasamentului, chiar pe o pozitie deloc de invidiat, tinand cont ca acum doua sezoane erau campioni. Am urmarit Galatiul si ne asteapta un meci dificil. E o echipa buna, care din iarna a facut jocuri bune, mai ales in deplasare. Eu personal sunt sigur ca ne asteapta un meci foarte dificil, dar cum au mai fost si alte meciuri dificile, sunt sigur ca vom trece si peste acest joc. Pe mine niciodata nu ma satisface un egal, dar tinand cont ca intr-un campionat important este sa acumulezi puncte, este bun si un punct, dar nu in cazul de fata. Eu imi doresc sa castig jocul", a spus Grozavu.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
259

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
430

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
133

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...