Leo Grozavu a inceput declaratiile de la Timisoara cu scuze pentru Steaua: "Singurul care a intuit ce am vrut sa spun a fost Florin Lovin"

Leo Grozavu a inceput declaratiile de la Timisoara cu scuze pentru Steaua: "Singurul care a intuit ce am vrut sa spun a fost Florin Lovin"
Antrenorul echipei FC Botosani a inceput declaratiile de la Digisport, imediat dupa victoria cu 5-0 de la Timisoara, cu scuze pentru echipa Steaua Bucuresti.

La conferinta de presa de miercuri, Leo Grozavu a venit cu un borcan cu muratori si a spus ca asta este situatia fotbalului romanesc, dupa umilinta suferita de Steaua in fata celor de la Manchester City.

"Declaratiile mele de zilele trecut au fost interpretate gresit. Nu am vrut sa lezez pe nimeni din clubul Steaua si imi cer scuze jucatorilor, antrenorilor si conducatorilor, pentru ca nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Singurul care a intuit ce am vrut sa spun a fost Florin Lovin de la Astra. M-am considerat si eu o muratura, pentru ca fac parte dintr-un fotbal care nu poate sa pune probleme echipelor din fata, care la randul lor cand se intalnesc cu marile puteri europene, nu pot face fata. Sunt alaturi de stelisti si imi pare rau ca au pierdut.", a spus Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Revoluționarii din Botoșani cer (din nou) pământ!

Marţi, 24 Aprilie 2018
410

Asociația Revoluționară 22-25 Decembrie 1989 Botoșani s-a adresat Consiliului Local Botoșani, în prima jumătate a lunii aprilie, solicitând, în numele membrilor care au de...

Un dispensar TBC va fi construit în municipiul Botoșani!

Marţi, 24 Aprilie 2018
475

Spitalul de Pneumoftiziologie Botoșani, împreună cu Instituția Medico-sanitară Publică-Centrul Medicilor de Familie Bălți și Poliția de Frontieră Bălți, au demarat dezvoltarea unui p...

A murit istoricul Dinu Giurescu, membru al Academiei Române! VIDEO

Marţi, 24 Aprilie 2018
186

Istoricul Dinu Giurescu, membru al Academiei Romane, a incetat din viata marti, la varsta de 91 de ani. Informatia a fost confirmata pentru Mediafax de Academia Romana. Nascut la 15 februari...