Laurenţiu Roşu vrea trei puncte de ziua sa de nastere : “Mergem la Botoşani cu gândul să câştigăm”

Laurenţiu Roşu vrea trei puncte de ziua sa de nastere : “Mergem la Botoşani cu gândul să câştigăm”
FC Botosani va intalni astazi de la ora 15:00, pe stadionul Municipal, echipa Petrolul Ploiesti. Antrenorul oaspetilor, Cosmin Contra, este suspendat pentru aceasta partida, asa ca pe banca tehnica va sta secundul Laurentiu Rosu.

“Vom întâlni o echipă care poate fi considerată drept revelaţia campionatului. A obţinut cinci victorii, îl are pe Hadnagy în faţă, cel care a înscris de cinci ori pînă acum, şi, în general, este o formaţie bine organizată, pentru că, exceptând ultima deplasare, de la Pandurii, n-a primit mai mult de două goluri într-un meci. Întra-devăr, şi victoriile obţinute au fost la scor minim, dar au reuşit să strângă 19 puncte în 11 etape, lucru de subliniat pentru o nou-promovată, a declarat Laurenţiu Roşu, antrenorul secund al “galben-albaştrilor.

“Mergem cu gândul de a câştiga la Botoşani. Ne dorim să ne menţinem în partea superioară a clasamentului, iar pentru asta avem nevoie să adunăm puncte, aşa că vom face tot posibilul să le obţinem pe toate cele trei în partida de sâmbătă. În general, în deplasare am obţinut destule puncte şi sperăm să continuăm pe aceeaşi linie şi să câştigăm, a adăugat Laurenţiu Roşu.

“Lupii" au pleca vineri, cu avionul, la Iaşi, iar de acolo si-au continuat drumul, cu autocarul, către Botoşani, existând, şi pentru această confruntare, câteva probleme de lot.

“Soni Mustivar are patru cartonaşe galbene şi este suspendat. Apoi, Albin a avut ceva probleme de familie şi a trebuit să plece în Uruguay, el urmând să revină la începutul săptămânii viitoare. În schimb, Geraldo este apt de joc, iar Hamza Younes şi Enza-Yamissi se simt din ce în ce mai bine şi sperăm ca de săptămâna viitoare să înceapă să se antreneze cu grupul,a precizat Laurenţiu Roşu.

Partida de sâmbătă va începe la ora 15.00, una nu foarte întâlnită în Liga I.

Este o oră cu care, probabil, jucătorii de astăzi nu prea sunt obişnuţi. Doctorul va adapta programul alimentaţiei astfel încât să nu fie probleme, a afirmat Roşu, cel care are şi o motivaţie în plus pentru a aştepta o victorie la Botoşani.

Chiar pe 26 octombrie este ziua mea şi sper ca băieţii să-mi facă o surpriză frumoasă. Apoi, pe 1 noiembrie, eu şi Cosmin împlinim un an de când suntem la Petrolul. Ne simţim foarte bine aici, am avut rezultate bune şi ne dorim să rămânem pentru cât mai mult timp, a mai spus tehnicianul petroliştilor.

sursa: fcpetrolul.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
227

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
368

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
125

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...