Interviu cu Mihai Ciobanu

Interviu cu Mihai Ciobanu

 Mihai Ciobanu  

Mihai Ciobanu, fostul antrenor al echipei FC Botoşani va reveni pe Municipal dar de această dată din postura de adversar el fiind în prezent tehnicianul formaţiei CSM Rm. Sărat.

Cum caracterizaţi perioada petrecută la Botoşani?

A fost o perioadă lungă de aproape doi ani. Mai exact 22 de luni. A fost o perioadă prolifică pentru mine ca antrenor în care am avut foarte multe reuşite dar şi eşecuri. Botoşaniul a rămas în sufletul meu, mi-am făcut mulţi prieteni şi de fiecare dată mă întorc cu plăcere.

Este prima dată când reveniţi din postura de adversar…

Într-adevăr e prima dată când revin la Botoşani ca adversar după perioada în care am antrenat echipa. Înainte am mai fost cu Brăila.

Cum credeţi că veţi fi primit de suporteri?

Sunt convins că voi fi primit foarte bine pentru că eu peste tot am lăsat loc de bună ziua. Suporterii cu siguranţă vor dori ca Botoşaniul să câştige dar nu cred că voi avea parte de o atitudine ostilă. Peste tot sunt unii care contestă. Îmi aduc aminte de acel meci cu Suceava pe care l-am pierdut acasă şi ulterior a aşteptat un an să mă răzbun.Am câştigat cu 4-2 la Suceava într-un meci extraordinar şi apoi am fost criticat de unii că le-am stricat biletele la pariuri.

În ce relaţi mai sunteţi cu conducerea clubului?

Am rămas în relaţii bune. Vorbim la telefon destul de des şi în plus ne-am reîntâlnit de câteva ori.

V-aţi reîntoarce la Botoşani?

Nu este exclus să mă întorc. În meseria de antrenor nu poţi şti ce se va întâmpla pe viitor. La Botoşani cea mai mare problemă a fost distanţa foarte mare faţă de casă care era greu de suportat. Dacă voi reveni îmi iau mutaţie în Botoşani şi îmi aduc familia.

CSM Rm. Sărat e o nouă provocare?

La Rm Sărat am început un proiect de lungă durată în care încerc să formez o echipă de viitor. Am adus în lot jucători de 16-17 ani iar media de vârstă e undeva la 20 de ani. Este dificil deoarece 85% din jucătorii pe care îi avem în lot debutanţi la liga a II-a iar 35-40% dintre ei sunt aduşi din judeţ. În plus, avem mari probleme în ceea ce priveşte infrastructura. La ceea ce avem, suntem o echipă de jumătatea clasamentului la liga a III-a. Cu toate acestea ne jucăm şansa şi şi nu vom abandona lupta.

Riscaţi să vă treceţi în palmares o retrogradare…

Este un risc pe care mi l-am asumat. Am în palmares trei promovări. Nu cred că e o problemă foarte mare. Încă mai este mult până la terminarea campionatului, mai avem perioada de pregătire de iarnă şi sperăm în continuare. Echipa este în creştere şi cu câteva achiziţii în iarnă poate reuşim să ne salvăm. Totul depinde de disponibilităţile financiare ale clubului.

Veniţi la Botoşani la victorie sau e bun şi un rezultat de egalitate?

Suntem conştienţi că ne aşteaptă un meci foarte dificil la Botoşani. La ora actuală suntem într-o situaţie incredibilă. Avem doi jucători suspendaţi şi şapte accidentaţi. Aş intra şi eu dar nu mă mai pot legitima. Noi suntem o echipă de moral. Dacă luăm gol s-a terminat. În plus, în ultima deplasare am fost învinşi cu 8-0 la Sportul Studenţesc.

 

 

 

 

 

 

Sursa: Liga2.RO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

VIDEO - El este românul la care se uită toată Italia: "În România am curățat zăpada în chiloți când era și mai ger!"

astăzi, 19:28
92

Un român care lucrează în Italia la un refugiu alpin din provincia Lecco a făcut un adevărat mini-show ieșind să curețe zăpada la -10 grade Celsius, purtând doar chiloții de ...

24 de familii din județul Botoșani au primit sprijin de la Guvern!

astăzi, 19:06
65

Guvernul a aprobat, la începutul lunii martie, acordarea unor ajutoare de urgență în sumă totală de 74.500 lei, pentru sprijinirea a 24 de familii şi persoane singure afectate de ince...

Pompieri chemați să stingă un incendiu izbucnit la o mașină parcată! FOTO

astăzi, 17:57
340

Un scurtcircuit produs la instalația electrică a declanșat un incendiu la o mașină care era parcată pe o stradă din municipiul Botoșani, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a salva...