Incredibil! Real Madrid i-a cerut lui Ronaldo sa nu joace in ultimul meci de la Mondiale

Incredibil! Real Madrid i-a cerut lui Ronaldo sa nu joace in ultimul meci de la Mondiale
Conducerea clubului Real Madrid i-a cerut superstarului Cristiano Ronaldo sa nu evolueze in ultimul meci din grupele Campionatului Mondial, in cazul in care Portugalia nu va avea sanse de calificare in optimi.

Presa lusitana, citata de ziare.com, sustine ca insusi Florentino Perez, presedintele Realului, i-a transmis lui Ronaldo ca ar fi mai bine daca nu ar juca in al treilea meci din faza grupelor daca nationala tarii sale nu va avea sanse de calificare.

Portugalia a pierdut fara drept de apel prima partida din Grupa G, cu Germania, si urmeaza sa evolueze in noaptea de duminica spre luni impotriva Statelor Unite. In cazul in care nu se vor impune in fata americanilor, portughezii isi pot face deja bagajele.

Cristiano Ronaldo ar suferi de o tendinita rotuliana, motiv pentru care nu se poate pregati asa cum trebuie si nici nu evolueaza la cel mai inalt nivel. Sefii Realului se tem ca accidentarea se va agrava daca fotbalistul va forta la Cupa Mondiala, motiv pentru care i-au cerut acestuia sa plece in vacanta imediat dupa ce Portugalia va fi eliminata.

Ronaldo nu a vrut insa sa auda de asa ceva si le-a transmis celor de la Madrid ca ramane in lotul nationalei pana la final.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
119

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
85

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
256

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...