Iesenii au devenit cei mai infocati fani ai FC Botosani: "Ne dorim să obţină un rezultat bun la Tg. Mureş"

Iesenii au devenit cei mai infocati fani ai FC Botosani: "Ne dorim să obţină un rezultat bun la Tg. Mureş"
Dacă înaintea meciurilor din acest an Iaşiul pornea cu şansa a doua în lupta pentru accederea în play-off, având de recuperat un handicap de patru puncte faţă de ASA Tg. Mureş, lucrurile stau acum cu totul altfel.

CSMS a urcat pe locul 6 după cele patru puncte obţinute în cele două etape şi are un avans de un punct faţă de vicecampioana ASA, care a pierdut ambele partide din 2016. Astfel, ieşenii nu mai depind de jocul rezultatelor şi au calificarea în play-off în propriile mâini. O victorie la Piteşti, cu Steaua, în ultima etapă din sezonul regulat, duce Iaşiul în primele 6 şi implicit în cupele europene (în cazul în care ASA nu va câştiga Cupa României).

Practic, CSMS trebuie să obţină în ultima etapă cel puţin tot atâtea puncte câte bifează şi ASA (meci cu FC Botoşani pe teren propriu) pentru a rămâne pe locul 6. Asta pentru că, la egalitate de puncte ASA urcă pe loc de play-off, având avantaj la meciurile directe (1-0 în Copou şi 1-1 la Tg. Mureş).

"Botoşaniul e o echipă bună, care a pierdut puncte nemeritat în primele două meciuri din acest an. Ei vor îşi vor juca şansa la Tg. Mureş, au la rândul lor nevoie de puncte pentru play-out. Sigur, ne dorim ca FC Botoşani să obţină un rezultat bun la Tg. Mureş, dar dacă noi batem la Steaua nu ne mai interesează acel meci. Noi trebuie să ne pregătim foarte bine în această săptămână şi să dăm totul pe teren pentru a lua toate punctele", a declarat Florin Prunea, presedintele CSMS Iasi, pentru Prosport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
34

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
63

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...

Tânărul fermier din Botoșani: Viața între doctorat și câmpurile de rapiță din satul natal! (Foto)

astăzi, 10:09
568

Gabriel Iustinian Saveliev este din comuna Broscăuți, județul Botoșani. A studiat la Facultatea de Agricultură din cadrull Universității de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad&rdq...