Grozavu stie de ce FC Botosani este ca si salvata de la retrogradare: "Asta este un lucru extraordinar, pentru care eu ma bucur enorm de mult"

Grozavu stie de ce FC Botosani este ca si salvata de la retrogradare: "Asta este un lucru extraordinar, pentru care eu ma bucur enorm de mult"
FC Botosani a acumulat in primul sezon de Liga 1, pana in acest moment, un numar de 38 de puncte si este putin probabil ca echipa pregatita de Leo Grozavu sa mai poata retrograda, desi din punct de vedere matematic inca se mai joaca.

Tehnicianul stie de ce o echipa fara experienta, care are multi jucatori debutanti in Liga 1, a reusit sa obtina atatea puncte. Grozavu spune ca a intalnit cel mai unit grup de cand este antrenor.

"Sunt mandru ca antrenez aceasta echipa, pentru ca in ultima perioada baietii raspund extraordinar de bine la antrenamente, chiar si la meciuri. Este grupul cel mai unit pe care l-am antrenat in 11 ani de activitate. Asta e marele castig al echipei, ca jucatorii inteleg si ca sunt foarte uniti, chiar daca din titular ajunge in tribuna sau din tribuna ajunge titular, au acelasi comportament. Sunt la fel de uniti si ii simt ca sunt impreuna si nu poate decat sa te bucure lucrul acesta. Ma bucur ca ei inteleg ca trebuie sa pregateasca foarte bine, sa dea randament si atunci cand le vine randul sa arate ca-si merita locul in echipa. Asta este un lucru extraordinar, pentru care eu ma bucur enorm de mult", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
26

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
37

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
371

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...