Golgheterul FC Botosani, săltat de jandarmi şi dus la secție: "Ce, mă, nu mă cunoşti?"

Golgheterul FC Botosani, săltat de jandarmi şi dus la secție: "Ce, mă, nu mă cunoşti?"
Unul dintre golgheterii echipei FC Botosani din acest start de sezon, cu doua goluri marcate, a fost dus la secţie şi amendat de Jandarmerie înainte de startul partidei cu Steaua.

Este vorba despre Marius Croitoru, actualul mijlocas al celor de la ACS Poli Timişoara, care e accidentat şi a fost lăsat în afara lotului. Acesta a încercat să intre pe stadion, însă nu avea la el legitimaţia şi nu a fost lăsat de jandarmi să intre pe stadion.

Conform Pro TV, Croitoru s-a enervat şi a început să se certe cu forţele de ordine: "Ce, mă, nu mă cunoşti? Bulangiule!".

Jucătorul a fost transportat la secţie unde a fost amendat pentru încălcarea Legii 61 care implică sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
1

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
412

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
726

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...