Gol FABULOS! Fiul lui Florentin Petre l-a uimit şi pe Gică Hagi cu primul gol marcat în Liga 1 - VIDEO

Gol FABULOS! Fiul lui Florentin Petre l-a uimit şi pe Gică Hagi cu primul gol marcat în Liga 1 - VIDEO

   gsp.ro

Patrick Petre a reuşit un gol fabulos în meciul cu Viitorul, scor 2-3. Cu o execuţie superbă, preluare de mare fineţe şi şut violent din întoarcere, mingea a intrat direct sub transversală!

La a doua sa prezenţă în Liga 1, fiul lui Florentin Petre a reuşit să îl surprindă şi pe Gică Hagi. Îl felicit, bravo lui, e un copil bun, sper să aibă o carieră frumoasă, peste cea a lui taică-său. E bine că avem încredere în tineri", a spus Regele.

Patrick are 17 ani, 5 luni şi 29 de zile. Reuşita lui nu a reuşit, însă, să aducă vreun punct lui Dinamo. Trupa lui Flavius Stoican a cedat cu 2-3 în meciul cu Viitorul.

E cel mai tînăr!

Patrick Petre l-a înlocuit pe căpitanul Valentin Lazăr în minutul 81. La a doua sa prezenţă în Liga 1, tînărul Petre a reuşit un gol senzaţional, primul al său din Liga 1. Astfel, el a devenit cel mai tînăr marcator din acest sezon din Liga 1, avînd 17 ani şi aproape 6 luni.

Top 3 al celor mai tineri marcatori din acest sezon de Liga 1 este completat de Andrei Ivan (17 ani şi 10 luni), de la CSU, şi de Alexandru Tudorie (18 ani şi 7 luni), de la Oţelul.

sursa:gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânără condamnată pentru o tâlhărie. A lovit un poliţist care a prins-o în flagrant

astăzi, 14:13
340

B.J., de 35 de ani, din oraşul Ştefăneşti a comis fapta în vara anului 2016, când se afla în piaţa din oraş. A observat o femeie ce făcea cumpărături şi i-a sustras 30 de l...

Vinerea Mare va fi sărbătoare legală şi nelucrătoare!

astăzi, 14:13
203

Senatorii au aprobat, miercuri, proiectul de lege pentru modificarea Codului Muncii, iniţiat de deputatul UDMR Szabo Odon, care prevede că Vinerea Mare - ultima zi de vineri înaintea Paştelui...

Misiuni executate de jandarmi pe linia prevenirii şi combaterii braconajului cinegetic, piscicol şi a tăierilor ilegale de material lemnos!

astăzi, 14:06
58

În conformitate cu atribuţiile Jandarmeriei Române prevăzute de Legea nr. 550 din 2004 privind organizarea şi funcţionarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Jud...