Gol FABULOS! Fiul lui Florentin Petre l-a uimit şi pe Gică Hagi cu primul gol marcat în Liga 1 - VIDEO

Gol FABULOS! Fiul lui Florentin Petre l-a uimit şi pe Gică Hagi cu primul gol marcat în Liga 1 - VIDEO

   gsp.ro

Patrick Petre a reuşit un gol fabulos în meciul cu Viitorul, scor 2-3. Cu o execuţie superbă, preluare de mare fineţe şi şut violent din întoarcere, mingea a intrat direct sub transversală!

La a doua sa prezenţă în Liga 1, fiul lui Florentin Petre a reuşit să îl surprindă şi pe Gică Hagi. Îl felicit, bravo lui, e un copil bun, sper să aibă o carieră frumoasă, peste cea a lui taică-său. E bine că avem încredere în tineri", a spus Regele.

Patrick are 17 ani, 5 luni şi 29 de zile. Reuşita lui nu a reuşit, însă, să aducă vreun punct lui Dinamo. Trupa lui Flavius Stoican a cedat cu 2-3 în meciul cu Viitorul.

E cel mai tînăr!

Patrick Petre l-a înlocuit pe căpitanul Valentin Lazăr în minutul 81. La a doua sa prezenţă în Liga 1, tînărul Petre a reuşit un gol senzaţional, primul al său din Liga 1. Astfel, el a devenit cel mai tînăr marcator din acest sezon din Liga 1, avînd 17 ani şi aproape 6 luni.

Top 3 al celor mai tineri marcatori din acest sezon de Liga 1 este completat de Andrei Ivan (17 ani şi 10 luni), de la CSU, şi de Alexandru Tudorie (18 ani şi 7 luni), de la Oţelul.

sursa:gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Statul va putea să oblige unele companii să lucreze pentru Armată, să rechiziționeze bunuri și să scoată persoane la muncă!

astăzi, 20:39
143

"În urma testării mecanismelor de punere în aplicare a măsurilor excepționale corespunzătoare stărilor de urgență și de asediu, în cadrul exercițiilor NATO de managemen...

Cele mai nocive cosmetice. Află ce boli grave poți face din cauza lor

astăzi, 18:48
876

Un pericol subtil înfrumusețează chipul femeilor zilnic. Cel puțin 185 de produse cosmetice conțin ingrediente chimice periculoase. Particule cu care ne decorăm trupurile și care răm&acir...

Bac 2018: Încep emoțiile pentru absolvenții de liceu!

astăzi, 17:06
213

La nivelul județul Botoșani, peste 2900 de absolvenți de liceu vor susține, luni, proba scrisă la Limba și literatura română, în cele nouă centre de examen. Marti este...