Gol FABULOS! Fiul lui Florentin Petre l-a uimit şi pe Gică Hagi cu primul gol marcat în Liga 1 - VIDEO

Gol FABULOS! Fiul lui Florentin Petre l-a uimit şi pe Gică Hagi cu primul gol marcat în Liga 1 - VIDEO

   gsp.ro

Patrick Petre a reuşit un gol fabulos în meciul cu Viitorul, scor 2-3. Cu o execuţie superbă, preluare de mare fineţe şi şut violent din întoarcere, mingea a intrat direct sub transversală!

La a doua sa prezenţă în Liga 1, fiul lui Florentin Petre a reuşit să îl surprindă şi pe Gică Hagi. Îl felicit, bravo lui, e un copil bun, sper să aibă o carieră frumoasă, peste cea a lui taică-său. E bine că avem încredere în tineri", a spus Regele.

Patrick are 17 ani, 5 luni şi 29 de zile. Reuşita lui nu a reuşit, însă, să aducă vreun punct lui Dinamo. Trupa lui Flavius Stoican a cedat cu 2-3 în meciul cu Viitorul.

E cel mai tînăr!

Patrick Petre l-a înlocuit pe căpitanul Valentin Lazăr în minutul 81. La a doua sa prezenţă în Liga 1, tînărul Petre a reuşit un gol senzaţional, primul al său din Liga 1. Astfel, el a devenit cel mai tînăr marcator din acest sezon din Liga 1, avînd 17 ani şi aproape 6 luni.

Top 3 al celor mai tineri marcatori din acest sezon de Liga 1 este completat de Andrei Ivan (17 ani şi 10 luni), de la CSU, şi de Alexandru Tudorie (18 ani şi 7 luni), de la Oţelul.

sursa:gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

OMAGIU poetului Horațiu Ioan Lașcu, la 20 de ani de la moarte!

astăzi, 08:03
20

Fundația Culturală "Hyperion - C.b." Botoșani și Reprezentanța Botoșani a Filialei Iași a Uniunii Scriitorilor din România vă invită sâmbătă, 21 octombrie 2017, la com...

Dinamo Bucuresti nu a mai castigat in Moldova de trei ani de zile

astăzi, 07:55
44

Gazeta a analizat jocurile bucureștenilor din Moldova, unde roș-albii nu au mai câștigat de doi ani și opt luni!, mai exact din sezonul 2014/2015.  Atunci, Mihai Teja debuta ca tehnicia...

Licitaţie pentru rezervarea a noi locuri de parcare în municipiul Botoşani

astăzi, 07:46
111

Primăria Municipiului Botoşani va scoate la licitaţie, în vederea rezervării, noi locuri de parcare în mai multe cartiere.Licitaţia va avea loc în data de 9 noiembrie, &icir...