Gol FABULOS! Fiul lui Florentin Petre l-a uimit şi pe Gică Hagi cu primul gol marcat în Liga 1 - VIDEO

Gol FABULOS! Fiul lui Florentin Petre l-a uimit şi pe Gică Hagi cu primul gol marcat în Liga 1 - VIDEO

   gsp.ro

Patrick Petre a reuşit un gol fabulos în meciul cu Viitorul, scor 2-3. Cu o execuţie superbă, preluare de mare fineţe şi şut violent din întoarcere, mingea a intrat direct sub transversală!

La a doua sa prezenţă în Liga 1, fiul lui Florentin Petre a reuşit să îl surprindă şi pe Gică Hagi. Îl felicit, bravo lui, e un copil bun, sper să aibă o carieră frumoasă, peste cea a lui taică-său. E bine că avem încredere în tineri", a spus Regele.

Patrick are 17 ani, 5 luni şi 29 de zile. Reuşita lui nu a reuşit, însă, să aducă vreun punct lui Dinamo. Trupa lui Flavius Stoican a cedat cu 2-3 în meciul cu Viitorul.

E cel mai tînăr!

Patrick Petre l-a înlocuit pe căpitanul Valentin Lazăr în minutul 81. La a doua sa prezenţă în Liga 1, tînărul Petre a reuşit un gol senzaţional, primul al său din Liga 1. Astfel, el a devenit cel mai tînăr marcator din acest sezon din Liga 1, avînd 17 ani şi aproape 6 luni.

Top 3 al celor mai tineri marcatori din acest sezon de Liga 1 este completat de Andrei Ivan (17 ani şi 10 luni), de la CSU, şi de Alexandru Tudorie (18 ani şi 7 luni), de la Oţelul.

sursa:gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșani: Bătaie în trafic între doi şoferi care şi-au abandonat maşinile!- VIDEO

astăzi, 20:51
2942

Bătaia a avul loc pe strada Primăverii, în apropierea intersecţiei cu strada Sucevei, când şoferii a două maşini VW şi-au abandonat autovehiculele şi s-au luat la bătaie în ...

FC Botoşani pierde un jucător ce era sub formă de împrumut

astăzi, 20:38
242

 Vârful lui FC Botoșani se întoarce la Dinamo, el fiind împrumutat la moldoveni. Surse GSP.ro susțin că oficialii formației de pe locul 4 din Liga 1 s-au înțeles ...

LIVE SCORE Astra Giurgiu- FC Botoşani 2-1

astăzi, 20:07
133

Înaintea partidei FC Botoşani ocupa locul 4 cu 35 de puncte, iar Astra 34 pe locul 6. Înainte de flurieul de start al partidei s-a ţinut un minut de reculegere în memoria Regelui M...