Goian vrea o nouă provocare:

Goian vrea o nouă provocare:

 După patru ani la Steaua, Goian crede că a sosit momentul să se transfere într-un campionat din străinătate. „Goe” spune că preÅ£ul de 3,5 milioane de euro cerut pentru el de Gigi becali este unul corect.www.prosport.r  

După patru ani la Steaua, Goian crede că a sosit momentul să se transfere într-un campionat din străinătate. `Goe` spune că preţul de 3,5 milioane de euro cerut pentru el de Gigi becali este unul corect.

Dorin Goian a acceptat să discute cu ProSport despre posibilul său transfer în Germania de care s-a vorbit tot mai des în ultimele zile, despre motivele pentru care echipa din Ghencea a pierdut campionatul şi despre `Steaua latino`, care s-ar putea destrăma în această vară. După Rădoi, `Goe` este al doilea stelist care îşi manifestă dorinÈ›a să plece.

 Dorin, în ultima vreme s-a tot vehiculat faptul că ai putea ajunge în Germania...
 Nu ştiu nimic despre acest lucru, iar până când actele nu vor fi semnate, nu cred nimic. Şi anul trecut am fost dat pe la vreo două mii de echipe şi nu s-a concretizat absolut nimic, aşa că toate zvonurile astea mă lasă rece.

 Å¢i-ai dori să pleci?

 Da, pentru că eu zic că a sosit timpul să plec şi eu la mai bine, din toate punctele de vedere. Şi profesional, şi material. Am 27 de ani şi consider că mi-am făcut datoria în perioada petrecută la Steaua şi că e momentul să fac un pas înainte.

 Ai vreun club unde ţi-ai dori să evoluezi?
 Nu pot să afirm că mi-aş dori să evoluez într-un campionat sau la un club anume. Ca o paranteză, pot să zic însă că Liverpool este clubul meu de suflet.

 Preţul de 3,5 milioane de euro fixat, mai nou, de Gigi Becali pentru tine este unul real?
 Consider că este un preţ corect. Nici exagerat, dar nici unul subestimat.

`CFR Cluj merită eventul“

 Å¢i-a mai trecut din supărare după ce aţi pierdut acest campionat pe ultima sută de metri?
 Acest titlul nu s-a pierdut în meciul cu Dinamo. A fost un derby de 1X2. Campionatul a fost scăpat din mână în tur, atunci când CFR a mers foarte bine. Şi noi am avut meciuri câştigate, aşa cum au fost ele, cu 1-0, însă în acelaşi timp s-au pierdut şi destule puncte de s-a ajuns la acea diferenţă. Dacă vreţi o comparaţie, s-a întâmplat exact cum a fost anul trecut cu noi şi cei de la Dinamo. Mă bucur totuşi că am reuşit să mai menţinem  suspansul în retur. 

 Merită CFR eventul?

 Da, au demonstrat că au valoare dacă au reuşit acest lucru. Cu această ocazie ţin să îi felicit şi să le urez succes în Liga Campionilor.

 Ce impresie ţi-au lăsat colegii tăi sud-americani?
 Sunt fotbalişti valoroşi care ne-au ajutat marcând goluri importante. Nu cunosc însă situaţia lor, dacă vor mai rămâne sau nu, dar eu spun că au demonstrat că merită să continue la Steaua.

 Se califică Steaua în Ligă pentru al treilea an consecutiv?
 Va fi foarte greu, mai ales că toată lumea are mari aşteptări din partea acestui club. Ar fi o greşeală ca Steaua să se considere deja în grupe, mai ales că posibilii adversari sunt puternici. Un lucru extraordinar este că România ar putea avea, pentru prima dată, două echipe în Liga Campionilor.

"Oferte pentru jucătorii Stelei vor veni după finele Campioantului European" - Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua
http://www.prosport.ro/

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
109

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
77

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
241

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...