Ghita Muresan: Scad in inaltime si iau in latime

Ghita Muresan: Scad in inaltime si iau in latime

 Gheorghe Muresan  

Gheorghe Muresan, singurul baschetbalist roman care se poate mandri cu o istorie in NBA, spune ca a inceput sa scada in inaltime si ca nu mai are cei 2,31 metri din timpul carierei.

In schimb, s-a mai ingrasat. Big Ghita s-a aflat pentru cateva zile in Bucuresti pentru a-si lua viza pentru China, unde va merge pentru a promova baschetul.

Muresan spune ca nu va veni in Romania pentru a antrena echipa nationala de baschet, pentru ca traieste la Washington si nu exista un motiv real pentru care s-ar razgandi.

"Traiesc la Washington, in America, am copii acolo. E foarte greu sa fac asa o schimbare. In plus, nu vad un proiect aici. Daca fac un lucru, nu-mi place sa-l fac pe jumatate", a declarat Big Ghita, intr-un interviu pentru Libertatea.

Baschetbalistul roman a declarat ca la sfarsitul anului o sa apara intr-un nou film, insa nu a oferit mai multe detalii. Muresan a mai jucat in filmul "Uriasul meu", alaturi de Billy Crystal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DOROHOI - 100 de ani de la Marea Unire

Miercuri, 18 Iulie 2018
237

1916-1917-1918 au fost printre cei mai dificili ani din istoria oraşului Dorohoi în contextul în care întreaga societate românească se confrunta cu nenumărate greutăţi cau...

Șofer căutat de Poliție: Nu a oprit mașina după ce a lovit, în viteză, o bătrână!

Miercuri, 18 Iulie 2018
513

Un apel la 112 anunța că un șofer a rănit o femeie, după care mașina și-a continuat drumul. Cea care a sunat, o femeie în vârstă de 70 de ani, din Cristești, a spus că autoturism...

Petre Daea: Condițiile meteorologice nefavorabile au generat pierderi extraordinare la culturile de rapiță

Miercuri, 18 Iulie 2018
213

Ministrul Agriculturii Petre Daea spune, într-un mesaj video postat miercuri pe Facebook, că fenomenele meteorologice nefavorabile și grindina au generat pierderi "extraordinare de producție" pent...