Fruntașii taekwondo-ului WTF la nivel național

Fruntașii taekwondo-ului WTF la nivel național
În ziua de 27 august 2016 s-a desfășurat la Hârșova, județul Constanța, Cupa Hârșova“ la Copii, Juniori Mici, Cadeți și Juniori, la taekwondo WTF, ediția a XV-a, la Kyorugi (luptă), pentru Copii, Juniori Mici, Cadeți, Juniori.

Au participat peste 200 de sportivi de la 12 cluburi de profil din țară. Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani a fost reprezentat de un număr de 30 de sportivi. Ca la fiecare campionat și competiție organizate până în prezent în anul acesta, Clubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani a reușit să obțină Locul I la clasamentul general pe echipe. La probele individuale, sportivii clubului nostru au reușit să revendice 23 de medalii din care 9 medalii de aur, 7 medalii de argint și 7 medalii de bronz.

Medaliile câștigate cu multă muncă de sportivi la probele de kyorugi (luptă) sunt: - medalii de aur: Leahu Claudia, Bujor Ionela Gabriela, Buzuc Denis, Marin Bianca, Andrei Octavian George, Radiș Andy Eduard, Marin Răzvan, Toma Denis ștefan, Breșug Anastasia; - medalii de argint: Dănilă Aryan, Vamanu Andrei Marius, Grădinaru Adina, Axinte Florin Constantin, Miron Ema, Nistoroaia Paul Alexandru, Mișcodan Amalia; - medalii de bronz: Ihorov Daria, Mreană Ștefania Lucia, Șocarici Darius, Roșca Ovidiu Daniel, Rebenciuc Sebastian, Tronciu Cosmin, Andronache Ecaterina.

Sportivii au avut o prestație bună. Până în prezent am reușit să ne clasăm pe locul I la clasamentul general pe echipe la toate competițiile din anul acesta organizate sub egida Federației Române de Taekwondo WTF. Ne așteptăm ca pe viitor să ne păstrăm poziția fruntașă a clasamentului, poziție care reflectă implicarea activă a taekwondo-ului WTF botoșănean în competițiile și campionatele organizate la nivel național și internațional. Ne mândrim că putem să reprezentăm cu succes județul Botoșani.“ (Nicolae Pasniciuc - centură neagră 3 DAN, președinte-antrenor al CS Real Taekwondo Team Botoșani)

Participarea la această competiție a fost posibilă și cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani, în cadrul proiectului de finanțare neramburabilă Educație și sănătate prin Taekwondo WTF - disciplină sportivă olimpică în județul Botoșani“.

(Comunicat de presa)





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
316

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
537

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
160

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...