Fotbalistul Dorohoiului, Razvan Atudorei, a scapat de burlacie! Colegii au facut show la nunta - FOTO, VIDEO

Fotbalistul Dorohoiului, Razvan Atudorei, a scapat de burlacie! Colegii au facut show la nunta - FOTO, VIDEO
Fundasul central al echipei FCM Dorohoi, Razvan Atudorei, imprumutat la echipa din Liga a III-a de la FC Botosani, s-a casatorit sambata cu Oana Sirbu.

De loc din Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, cel poreclit de colegi "Bambi", si-a gasit fericirea in bratele unei frumoase botosanence. Nunta a avut loc in Botosani cu obiceiuri moldovenesti, alaturi de tinerii insuratei fiind si rudele fotbalistului.



Nasii de cununie au fost Dinu Todoran si sotia sa, fostul fotbalist al Botosaniului si Unirii Urziceni venind la Botosani in noaptea dinaintea nuntii si asta pentru ca vineri dupa-amiaza a avut meci in Liga a III-a cu FC Voluntari, echipa la care evolueaza in prezent.





Petrecerea a avut loc la Casa Lux, in municipiul Botosani, iar muzica a fost intretinuta de Formatia Universal. 



Jucatorii echipei FCM Dorohoi au fost aproape toti alaturi de colegul lor si toata noaptea au intretinut atmosfera, dovedind, daca mai era nevoie, ca Vespazian Colban a creat un grup unit la Dorohoi.

Fotbalistii dorohoienii au aratat ca au talent si la cantat, Alexandru Vrabie fiind jucatorul cu cele mai bune calitati vocale.























Mai multe detalii pe Sport.Botosani.Ro

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean atacat noaptea pe stradă de un tânăr de 20 de ani!

astăzi, 12:02
5

La data de 25 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 20 de ani, din municipiul Botoș...

Liberalii și-au depus candidaturile pentru Consiliul Județean Botoșani. Iftime: ”Politica nu este doar vot, este despre cum poți să faci bine oamenilor!” (Foto, Video)

astăzi, 11:33
101

Partidul Național Liberal de la Botoșani a depus astăzi candidaturile pentru președinția Consiliului Județean și pentru funcțiile de consilieri județeni.”Lumea așteaptă schimbarea...

Cosmin Andrei, PSD: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

astăzi, 10:53
74

„Dragi botoșăneni, vă mulțumesc pentru încrederea acordată în 2020. Am finalizat proiectele rămase neterminate, am finalizat proiecte început de mine și voi mai finaliza...