Fotbaliștii de la FC Botoșani și-au dus nevestele la piesa de teatru "Neveste de fotbaliști", cu Magda Catone - FOTO, VIDEO
SPORT

Actorii Teatrului National din Bucuresti au fost prezenti miercuri seara, la Botosani, cu spectacolul "Neveste de fotbalisti", o super-comedie, sustinuta de Liga Profesionista de Fotbal, la care au fost invitati si fotbalistii de la FC Botosani.

Fotbaliștii de la FC Botoșani și-au dus nevestele la piesa de teatru "Neveste de fotbaliști", cu Magda Catone - FOTO, VIDEO

Cu Magda Catone, Razvan Oprea, dar si alti actori cunoscuti publicului botosanean din diverse seriale, piesa "Neveste de fotbalisti" a relatat povestea lui Biță, un fotbalist care trebuia sa se insoare ca sa ajunga la Chelsea. 

"Dacă ai impresia că ştii totul despre blaturi, şmenuri şi aranjamente în fotbal înseamnă că nu ai cunoscut-o pe Cici (Magda Catone)! Deviza ei este „Fiecare bărbat merită un blat!”. Ea face şi desface legea în fotbal, împreună desigur cu celebrul, atotputernicul Nea Titi (Tomi Cristin). Şi tocmai când sunt pe cale să dea lovitura vieţii şi să-l însoare pe Biţă (Razvan Oprea) cel cu mintea c-o rotiţă şi să-l trimită la Chelsea pe un contract gras, codoşlâcurile le explodează în faţă. Visul de a face din fiecare fetiţă urâţică şi prostuţă, dar cu tată milionar, o nevastă de fotbalist se spulberă. Sau poate… nu.", se arata in prezentarea spectacolului.

Valeriu Iftime, principalul finantator al echipei FC Botosani, si-a dus jucatorii la acest spectacol. Inainte de a incepe reprezentația, prezentatorul le-a urat succes jucatorilor in meciul cu CSU Craiova. "Sper să bateti cu 2-0. Nu mai mult ,ca si eu sunt oltean, dar din Targu Jiu. 2-0 este bun si sper sa ajungeti din nou sa jucati in cupele europene", a spus acesta.





















 

 

Spune-ne opinia ta