Florin Plămadă vrea victoria cu orice preț: "Vom lupta pentru tot ceea ce înseamnă FC Botoșani. Suntem aici și trebuie să facem tot ce putem pentru a caștiga"

FC Botosani joaca astazi, de la ora 18:00, pe teren propriu cu CSM Poli Iasi, in derby-ul Moldovei.

Florin Plămadă vrea victoria cu orice preț: "Vom lupta pentru tot ceea ce înseamnă FC Botoșani. Suntem aici și trebuie să facem tot ce putem pentru a caștiga"

 Florin Plămadă  Foto: Ionuț Tăbultoc

Florin Plamada, fost jucat la Poli Iasi, crede ca botosanenii au prima sansa pentru a castiga aceasta partida si spera ca impreuna cu colegii sai sa faca tot posibilul ca cele trei puncte sa ramana la Botosani.

"Eu cred ca noi pornim cu prima sansa, pentru ca rezultatele din ultimele intalniri ne apasa pe fiecare si speram ca la acest meci sa reusim sa inscriem de cat mai multe ori, dar daca un gol ajuta sa obtinem cele trei puncte, atunci ne multumim cu un singur gol. Poli Iasi este o echipa care in ultima perioada au mai reusit sa adune puncte. Speram sa facem un meci bun si sa luam cele trei puncte. Desi in ultima perioada nu am luat puncte multe, eu spun ca am facut meciuri bune, iar nesansa a facut ca noi in ultimele cinci meciuri sa nu marcam. Speram ca in aceste doua jocuri sa scoatem cat mai mult si sa ne mentinem pe locul 7 si de ce nu chiar sa urcam pe locul 6. Noi trebuie sa ne face jocul si cred ca putem invinge pe oricine.", a declarat Florin Prunea.

Fundasul central al echipei FC Botosani nu a dorit sa comenteze foarte mult declaratiile facute de Florin Prunea, care a spus ca jucatorii Iasiului trebuie sa se razbune pe Valeriu Iftime, omul care le-a luat banii din buzunar, facand referire la faptul ca FC Botosani a redus salariile, iar acelasi lucru s-a intamplat si la Iasi.

"Sincer nu ne afecteaza pe noi acele declaratii, poate doar pe cei de la Iasi, sa-i motiveze. Nu s-a dus nimeni sa le fure banii. Prefer sa stau departe de acest subiect sa aratam mai mult pe teren. Vom lupta pentru tot ceea ce inseamna FC Botosani. Suntem aici si trebuie sa facem tot ce putem pentru a castiga.", a incheiat Plamada.

 

Spune-ne opinia ta