FC Botosani - Viitorul Constanta in imagini! Botosanenii au cazut pe locul 3! GALERIE FOTO
SPORT

FC Botosani - Viitorul Constanta in imagini! Botosanenii au cazut pe locul 3! GALERIE FOTO
FC Botosani a pierdut al doilea meci pe teren propriu din actualul sezon, in fata celor de la Viitorul Constanta, scor 1-2, fiind prima victorie a echipei lui Gica Hagi, pe stadionului Municipal, in toate competitiile.

Fara Dimitrov in lot, din cauza unei probleme personale, cu Golofca pe banca si cu Musat in afara lotului, FC Botosani a incasat primul gol, in urma unei sincronizari gresite la offside ce i-a permis lui Chitu sa scape singur spre poarta si sa-l dribleze pe Iliev. Fotbalistul Viitorului a marcat al cincilea sau gol in Liga 1 si se apropia la un gol in spatele golgheterului Istvan Fulop, care in acel minut avea 6 goluri.

In minutul 27, Viitorul putea puncta pentru 0-2, dar Iliev a fost la post si a respins incredibil. A urma minutul 38, atunci cand golgheterul Ligii 1, Istvan Fulop a readus egalarea, marcand al saptelea gol in acest sezon, dupa o faza superba creata de Mihai Roman. 

Inainte de pauza, Astafei a primit o pasa de la Patache, a trecut de Boli, insa a sutat pe langa poarta.

Repriza secunda a debutat cum nu se putea mai prost pentru botosaneni, dupa ce George Miron l-a tras de tricou pe Stoica si a incasat cel de-al doilea cartonas galben, fiind eliminat. Arbitrul Adrian Comanesc ne-a iertat de un penalty, dupa ce Cucu l-a faultat in careu pe acelasi Stoica. 

Nimely a trimis cu capul pe poarta in minutul 60, dar Iliev a avut un reflex exceptional si a trimis in corner. A urmat un contraatac, dar Matulevicius nu a reusit sa trimita pe poarta. 

In minutul 74, Nimely a reusit sa-l invinga in cele din urma pe Iliev, dupa ce Plamada a sarit pe sub minge la centrarea lui Benzar. Comanescu mai putea da un penalty in min 82, cand Cucu l-a blocat pe Chitu in interiorul careului. 

In urma acestei infrangeri, dar si a victoriei celor de la Pandurii impotriva celor de la ASA Targu Mures, FC Botosani a cazut pe locul 3.

APASA si vezi mai jos galeria foto!
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
3

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
417

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...