FC Botosani se impune in cel de-al doilea amical al verii! Svichi si Ianc au marcat!

FC Botosani se impune in cel de-al doilea amical al verii! Svichi si Ianc au marcat!

   sportneamt.com

FC Botoşani a castigat amicalul pe care l-a susţinut, vineri dimineata, la Piatra Neamţ cu Ceahlăul, cu scorul de 2-1.

Elevii lui Leo Grozavu au fost conduşi la pauză cu 1-0 prin golul marcat de Maher Amer, reusit in minutul 26, insa au întors scorul, castigand partida cu 2-1 prin golurile marcate de Armand Şvichi şi Sebastian Ianc.

Pe langa cele două goluri, botoşănenii au mai avut si trei bare, una prin Codoban şi două prin Danci, care a executat doua lovituri libere. FC Botosani a mai avut is un gol anulat pentru offside in minutul 13 al partidei.

În acest meci amical Leo Grozavu i-a menajat pe Gabriel Vaşvari, Marius Croitoru, Paul Batin, Attila Hadnagy, Martinus Quenten, David Lazar şi Călin Tiut.

In primul amical al verii, FC Botosani a fost invinsa cu scorul de 3-1 de moldovenii de la FC Tiraspol, intr-o partida ce a avut loc in Republica Moldova.

(foto: sportneamt.com)

Ceahlaul: Iovici – Tepes, Karim, Hlinca, Slavica – Popadiuc, Tabacariu, Feher, Stefanescu – Mandrusca, Maher.
Au mai jucat: Barna, Calancea - Dumitras, Clonin, Gorea, Cazan, Achim, Onciu, Gheorghiu, Pavel, Garcia, Margina, Mateciuc, Mateiuc, Mastacaneanu.
Antrenor: Marin Barbu.

FC Botosani: Curileac – Patache, Ghinga, Tincu, Atudorei – K. Twumasi, Codoban, Tiron – Rashid, Cârjan, Fulop.
Repriza II: Curileac- Homei, Oltean, Ursu, Acsinte – Danci, Ianc, Bordeianu- Şvichi, J. Efford, Ivanovici.
Antrenor: Leo Grozavu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

"Binecuvântată fii, închisoare!", un film despre credință și supraviețuire!

Duminică, 24 Iunie 2018
56

"Binecuvântată fii, închisoare!" - o poveste reala, plina de durere si de credinta. Cartea, lucrare autobiografica, a fost scrisa de romanca Nicole Valery Grossu, in limba ...

Mii de romani scandeaza impotriva PSD si a lui Liviu Dragnea! VIDEO

Duminică, 24 Iunie 2018
387

Mii de romani din tara si din strainatate au iesit din nou, duminica, in strada, impotriva incercarilor PSD de a-l salva pe Liviu Dragnea, prin modificarea majora a legislatiei penale prin ordonanta d...

Statul va putea să oblige unele companii să lucreze pentru Armată, să rechiziționeze bunuri și să scoată persoane la muncă!

Duminică, 24 Iunie 2018
311

"În urma testării mecanismelor de punere în aplicare a măsurilor excepționale corespunzătoare stărilor de urgență și de asediu, în cadrul exercițiilor NATO de managemen...