FC Botosani l-a transferat pe mijlocasul Sebastian Ianc, de la FC Bihor

FC Botosani l-a transferat pe mijlocasul Sebastian Ianc, de la FC Bihor

   liga2.ro

FC Bihor a anunţat că s-a despărţit de mijlocaşul Sebastian Ianc. Transferul jucătorul s-a făcut abia miercuri după ce Adunarea Generală a Asociaţilor clubului orădean au aprobat oferta formaţiei FC Botoşani.

Venit gratis, anul trecut, la FC Bihor, după încheierea parteneriatului cu Luceafărul, şi deţinut în coproprietate de cele două cluburi, Ianc s-a transferat în Liga 1.

Mijlocaşul se alăturase lotului trupei pregatite de Leo Grozavu încă de pe 16 iunie, atunci când a plecat şi în stagiu de pregătire de la Târgu Neamţ.

"Am ajuns la o înţelegere cu FC Botoşani, echipă cu care voi semna un contract pentru o perioadă de doi ani. Mă bucur că am reuşit să fac pasul spre Liga 1. Sunt conştient că la Botoşani va trebui să mă bat pentru un loc de titular cu jucători experimentaţi precum Croitoru sau Vaşvari. Ştiu că FC Botoşani este o echipă bună, un grup unit, o echipă care anul trecut a făcut o treabă foarte bună. Eu am mai lucrat cu Leo (n.r. - antrenorul Leo Grozavu) la Luceafărul Oradea. Sper ca în noua ediţie de campionat să avem rezultate bune şi să avem o clasare cât mai bună", a spus Ianc.

Sebastian Ianc are 27 de ani, poate evolua atât ca mijlocaş stânga cât şi ca mijlocaş dreapta, şi a jucat până acum la Luceafărul Oradea, Şimleul Silvaniei şi FC Bihor.

sursa: liga2.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – FC Voluntari, astăzi de la ora 14:30

astăzi, 10:40
30

FC Botoșani și FC Voluntari se întâlnesc astăzi în etapa a opta a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Voluntari!FC Botoșani are un total de 2...

Măsuri de ordine publică la meciul de fotbal dintre F.C. Botoșani și F.C. Voluntari!

astăzi, 10:24
96

Meciul, contând pentru runda a VIII-a din această ediție a play-out-ului SuperLigii României, se va desfășura pe stadionul "Municipal" din Botoșani și va începe la or...

Lumânările lăsate nesupravegheate, pericol de incendiu. Pompierii vor fi la datorie în Noaptea de Înviere!

astăzi, 09:43
18

În Noaptea de Înviere şi de Paşte credincioșii vor aprinde lumânări sau candele în locuinţe. Pentru ca aceste sărbători să fie petrecute fără incidente, Inspectoratul...