FC Botosani s-a reunit! Vezi lotul lui Leo Grozavu pentru perioada de pregatire! FOTO

FC Botosani s-a reunit! Vezi lotul lui Leo Grozavu pentru perioada de pregatire! FOTO
Jucatorii de la FC Botosani au revenit din vacanta, luni dupa-amiaza, si au inceput pregatirile pentru noul sezon de Liga 1. Astia au efectuat primul antrenament pe stadionul Municipal, timp in care jucatorii de baza au facut cunostinta cu cei noi.

Antrenorul Leo Grozavu va avea la antrenamente 8 jucatori noi si 4 jucatori care au revenit la club dupa ce au fost imprumutati. In total FC Botosani are 29 de fobalisti in lot, insa astazi au absentat cinci dintrei ei, fiind invoiti de club.

Jucatorii noi sunt: Calin Tiut (portar - fost jucător la Metalurgistul Cugir), Cristian Man (portar - FC Zalau), Mihai Bordeianu (mijlocas - FCM Dorohoi), Robert Grumezescu (atacant - FCM Dorohoi), Jorge Ruiz (atacant - Venezuela), Ionuț Horgoș (fundas stanga - Sanatatea Cluj), Viorel Ionașcu (fundas stanga - FC Zalau), Alberto Muscalu (mijlocas - Compet Ploiești).

Jucatorii imprumutati: Razvan Atudorei (FCM Dorohoi), Catalin Vraciu (Dunarea Galati), Ionut Ursu (Dunarea Galati), Marian Tanasa (liber - a fost accidentat).

Pe langa acestia s-au mai prezentat la reunire si cei doi jucatori pe care FC Botosani ii testeaza de aproximativ doua luni de zile, Eduard Scutelnicu (CSS Botosani) si Armand Șvichi (Bucovina Radauti).

Fotbalistii care au fost absenti astazi sunt: Istvan Fulop (s-a casatorit duminica), Attila Hadnagy (l-a cununat pe Fulop), David Lazar, Calin Tiut si Razvan Tincu.

Restul jucatorilor din lot: Marius Curileac, Florin Acsinte, George Cirjan, Claudiu Codoban, Marius Croitoru, Cristian Danci, Claudiu Juncanaru, Sergiu Oltean, Andrei Patache, Gabriel Vasvari si Sebastian Ghinga. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Femeia pentru care doi poliţişti au oprit pe A1 să-i schimbe pneul spart: "Nu le ştiu numele, însă acum le cunosc sufletul"

astăzi, 20:35
1001

În urmă cu câteva zile, pe Facebook a făcut vâlvă o fotografie cu doi poliţişti care schimbau cauciucul de la maşina unei femei care rămăsese în pană pe A1.Maria C...

Dezbateri în Consiliul Judeţean pe marginea verificărilor metrologice ale apometrelor

astăzi, 18:40
334

Alesul judeţean a avut o interpelare şi a cerut lămuriri în cadrul şedinţei ordinare a CJ, ce a avut loc joi. "Procedura de verificare metrologică se face pe banii populaţiei. Eu nu cred ...

Fondurile Prima Casă au fost distribuite băncilor după noi reguli. Vezi cum se dau banii anul acesta

astăzi, 16:22
319

Plafonul de garanţii aprobat luna trecută de Ministerul Finanţelor Publice pentru acest an este cu 20% mai mic faţă de cel din 2017.La finalul anului trecut, Ministerul Finanţelor Publice a ...